Έρχεται το Scream 7 με σκηνοθέτη-έκπληξη

Θα αναλάβει ο σκηνοθέτης του Happy Death Day
02 Αυγούστου 2023 23:36
Έρχεται το Scream 7 με σκηνοθέτη-έκπληξη

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν πληροφορίες που λένε ότι η Spyglass ετοιμάζει το Scream 7 και ότι αυτό το project βρίσκεται στα σκαριά από έναν σκηνοθέτη-σεναριογράφο έκπληξη.

Όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας θα καθίσει ο Christopher Landon, ο οποίος βρισκόταν στη σκηνοθεσία του πολύ επιτυχημένου horror “Happy Death Day”, ενώ έχει φέρει στη μεγάλη οθόνη και τα Freaky, Paranormal Activity: The Marked Ones, We Have A Ghost και Happy Death Day 2U.

Ο Landon θα πάρει λοιπόν τη σκυτάλη από τους Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, τη γνωστή ομάδα που ακούει στο όνομα και “Radio Silence”, οι οποίοι έφεραν το 2022 το Scream, αλλά και το sequel του, το Scream VI που είδαμε τον Μάρτιο.

Το THR λέει ότι το εν λόγω δίδυμο αποχώρησε από το project για να επικεντρωθεί σε μία άλλη ταινία τρόμου της Universal Pictures, η οποία βρίσκεται στον πάγο αυτόν τον καιρό λόγω της απεργίας που λαμβάνει ακόμη χώρα στην Αμερική. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett θα βρίσκονται κανονικά στην παραγωγή του Scream 7.

Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα άλλο για το νέο Scream, αλλά φαίνεται πως ήταν αναπόφευκτο, καθώς οι δύο τελευταίες ταινίες γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία στο box office. Το Scream 2022 έφερε 137.7 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα στην Paramount Pictures, ενώ το Scream VI τα πήγε ακόμα καλύτερα με 168.9 εκατομμύρια δολάρια.

Στο cast είδαμε μεταξύ άλλων την Jenna Ortega του Wednesday, αλλά και τους Melissa Barrera και Mason Gooding. Το THR αναφέρει ότι οι τρεις τους δεν έχουν υπογράψει ακόμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέφουν.

Tags: