O Robert Downey Jr. τρόλαρε τον Christopher Nolan αν θα γύριζε αυτός τους Avengers (BINTEO)

Δείτε τι είπε ο ηθοποιός του “Iron Man“ στον σκηνοθέτη του “Oppenheimer“
23 Ιουλίου 2023 20:50
O Robert Downey Jr. τρόλαρε τον Christopher Nolan αν θα γύριζε αυτός τους Avengers (BINTEO)

Την ώρα που το Oppenheimer έπαιζε στις αίθουσες και η μέχρι στιγμής πορεία του διαγράφεται άκρως εντυπωσιακή, σε σημείο που τονώνει το box office σε τεράστιο βαθμό μαζί με την "Barbie", κυκλοφόρησε μια συνέντευξη στο Wired με τον Christopher Nolan και τον Robert Downey Jr

Εκεί ο σκηνοθέτης του "Oppenheimer" και ο 58χρονος σταρ που υποδύεται στην ταινία τον Lewis Strauss, απάντησαν στις autocomplete ερωτήσεις της Google που οι χρήστες ψάχνουν συνήθως για τα πρόσωπα αυτά. Μια από τις ερωτήσεις των χρηστών στην Αναζήτηση της Google ήταν "Τι θα γινόταν εάν ο Christopher Nolan σκηνοθετούσε τους "Avengers;

Αρχικά ο Νόλαν έδειξε έκπληκτος με την ερώτηση καθώς φάνηκε να θέλει να την απαντήσει μεταξύ σοβαρού και αστείου. "Δε θα χρησιμοποιούσα καθόλου CGI, θα ήσουν έτοιμος να φορέσεις εκείνα τα jetpacks στην πλάτη;" είπε ο Νόλαν στον Downey Jr. υπονοώντας ότι θα του έφτιαχνε μια κανονική στολή Iron Man που θα πετούσε. 

Όμως ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον 'Iron Man" στη Marvel είχε διάθεση να τον τρολάρει, μιας και οι δυο τους φαίνεται ότι έχουν εξαιρετική χημεία τόσο εντός όσο και εκτός πλατό. Έτσι ο Robert Downey Jr. του είπε: "Αν ο Chris Nolan γυρνούσε τους Avengers, τότε ακόμα θα το γυρίζαμε", με τον ίδιο τον Νόλαν να ξεκαρδίζεται. 

Δείτε το απόσπασμα στο 06:08 του βίντεο

Το Oppenheimer είναι από τις πιο ακριβές ταινίες του Nolan, όμως πώς συγκρίνεται με τις υπόλοιπές του; Μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Οι fans νόμιζαν ότι ο Nolan θα ρίξει κανονική ατομική βόμβα, αλλά δείτε εδώ τι απάντησε ο σκηνοθέτης.

Ένα απαράμιλλο cast έχει επιστρατεύσει ο Nolan για το Oppenheimer, που κυριολεκτικά παίζει το μισό Χόλιγουντ. Τα ονόματα περιλαμβάνουν τους: Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Gary Oldman, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gustaf Skarsgard, Matthew Modine. Το cast συμπληρώνουν κι άλλα ηχηρά ονόματα όπως οι: Dylan Arnold, David Krumholtz, Alden Ehrenreich, David Dastmalchian, Olli Haaskivi, Jason Clarke, James D’Arcy, Michael Angarano, Guy Burnet, Danny Deferrari, Matthias Schweighöfer, Harrison Gilbertson, Emma Dumont και Devon Bostick.

Το Oppenheimer προβάλλεται διεθνώς ήδη και στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 24 Αυγούστου.