The Marvels: Στο νέο trailer της επόμενης ταινίας του MCU γίνεται κοσμικός πόλεμος

Με τις Brie Larson, Iman Vellani και Teyonah Parris
21 Ιουλίου 2023 08:50
The Marvels: Στο νέο trailer της επόμενης ταινίας του MCU γίνεται κοσμικός πόλεμος

Φαινόταν ότι θα βλέπαμε ένα νέο trailer για το Captain Marvel 2 πολύ σύντομα, μετά τη δημοσίευση αρκετών φωτογραφιών, και πράγματι έτσι έγινε.

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε το επίσημο και ολοκαίνουργιο trailer της ταινίας "The Marvels" με τις Brie Larson, Iman Vellani και Teyonah Parris στους ρόλους των Carol Danvers/ Captain Marvel, Kamala Khan/ Ms. Marvel και Monica Rambeau/ Photon, το οποίο μας προετοιμάζει για κοσμικά παράδοξα και διαστημικές μάχες. 

Οι δυνάμεις των τριών ηρωίδων φαίνεται να έχουν μπλεχτεί και έτσι κάθε φορά που τις χρησιμοποιούν τείνουν να αλλάζουν θέση στο κοσμικό σύμπαν, προκαλώντας διάφορα ευτράπελα. Ζητούν τη βοήθεια του Nick Fury του Samuel Jackson, τον οποίο θα δούμε εκεί μετά το φινάλε της σειράς Secret Invasion. Θα πρέπει όχι μόνο να βρουν την πηγή του προβλήματος, αλλά να γίνουν μια αταίριαστη ομάδα σούπερ ηρώων και να σώσουν τη Γη από τη νέα κοσμική απειλή, που υποδύεται η Zawe Ashton. 

Δείτε το νέο trailer του The Marvels: 

Παράλληλα κυκλοφόρησε και η νέα αφίσα του The Marvels: 

Τα υπόλοιπα μέλη του cast της ταινίας The Marvels είναι οι: Park Seo-joon (Parasite), Saagar Shaikh, Zenoiba Shroff και Mohan Kapur από τη σειρά "Ms. Marvel", καθώς και η Zawe Ashton σε ρόλο μιας άγνωστης μέχρι στιγμής villain. Επίσης, η "γάτα" ονόματι Goose, δηλαδή το πλάσμα Flerken από το Captain Marvel κάνει την επιστροφή του. Τη σκηνοθεσία του sequel έχει αναλάβει η Nia DaCosta (Candyman 2021), ενώ το σενάριο έχει γράψει μαζί με τους Megan McDonnell, Elissa Karasik και Zeb Wells.

Αποτελεί επίσης την 3η κατά σειρά ταινία του Phase 5 του MCU, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο με το Ant-Man and the Wasp: Quantumania και συνεχίστηκε με το Guardians of the Galaxy Vol. 3

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Η Carol Danvers ή αλλιώς Captain Marvel έχει πλέον ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει εκδίκηση από την Supreme Intelligence. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες οδηγούν την Κάρολ να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της σούπερ φαν Καμάλα Καν από το Jersey City, γνωστής και ως Ms Marvel, και της αποξενωμένης ανιψιάς της Carol, που τώρα είναι αστροναύτης της S.A.B.E.R. Captain Monica Rambeau. Όλοι μαζί, αυτή η απίθανη τριάδα πρέπει να συνεργαστεί και να μάθει να δουλεύει συντονισμένα για να σώσει το σύμπαν ως "The Marvels".

Το The Marvels αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2023.