Η σταρ της ταινίας The Marvels απάντησε για την απογοητευτική πορεία της στο box office

Η Iman Vellani μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία της ταινίας της
18 Νοεμβρίου 2023 20:04
Η σταρ της ταινίας The Marvels απάντησε για την απογοητευτική πορεία της στο box office

Η νεαρή ηθοποιός Iman Vellani μίλησε για την πορεία της ταινίας "The Marvels" στην οποία πρωταγωνιστεί και μέχρι στιγμής είναι απογοητευτική για τα δεδομένα της Marvel Studios. 

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Yahoo Entertainment η 21χρονη ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση του μέσου για το πώς νιώθει για την εμπορική πορεία του The Marvels, η οποία αποτελεί παράλληλα την πρώτη της μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή, καθώς είχε κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά "Ms. Marvel" του Disney Plus. 

"Δε θέλω να εστιάσω σε κάτι που δεν είναι καν στον έλεγχό μου. Δηλαδή ποιο το νόημα; Αυτή είναι δουλειά του Bob Iger" είπε η Vellani, δηλώνοντας επίσης ευχαριστημένη από την ποιότητα του τελικού προϊόντος και πως τη νοιάζει που άρεσε σε άτομα για τα οποία νοιάζεται και η ίδια. 

"Το box office δεν έχει καμία σχέση με μένα... Είμαι ικανοποιημένη με το τελικό προϊόν και οι άνθρωποι που νοιάζομαι απόλαυσαν την ταινία. Είναι πραγματικά ωραίο να παρακολουθείς αυτή την ταινία, και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε με αυτές τις ταινίες. Έχει υπερήρωες, διαδραματίζεται στο διάστημα, δεν είναι τόσο βαριά και έχει να κάνει με την ομαδικότητα και την αδελφικότητα. Είναι μια διασκεδαστική ταινία και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να τη μοιραστώ με τον κόσμο".

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι το sequel της Captain Marvel έκανε το χειρότερο εμπορικά άνοιγμα στην ιστορία του MCU, με $47 εκατ. δολάρια εισπράξεις στις ΗΠΑ, ενώ παγκοσμίως μέχρι σήμερα κατάφερε να ξεπεράσει τα $120 εκατομμύρια δολάρια. Την ίδια ώρα το budget της ταινίας ήταν περίπου στα $220 εκατομμύρια δολάρια χωρίς να προστεθεί το κόστος μάρκετινγκ, το οποίο λέγεται ότι κόστισε ακόμη $100 εκατομμύρια.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, αυτές είναι οι εντυπώσεις μας για το The Marvels, που θα τις βρείτε πατώντας εδώ

Πέρα από την πρωταγωνιστική τριάδα των Brie LarsonTeyonah Parris και Iman Vellani που ενσαρκώνουν τις Captain Marvel, Monica Rambeau και Ms. Marvel αντίστοιχα, τα υπόλοιπα μέλη του cast του The Marvels είναι οι: Park Seo-joon (Parasite), Saagar Shaikh, Zenoiba Shroff και Mohan Kapur από τη σειρά "Ms. Marvel", καθώς και η Zawe Ashton. Επίσης, η "γάτα" ονόματι Goose, δηλαδή το πλάσμα Flerken από το Captain Marvel κάνει την επιστροφή του. Φυσικά, δε γίνεται να λείπει και ο Samuel L. Jackson, ως Nick Fury.

Τη σκηνοθεσία του sequel έχει αναλάβει η Nia DaCosta (Candyman 2021), ενώ το σενάριο έχει γράψει μαζί με τους Megan McDonnell, Elissa Karasik και Zeb Wells.