Ο James Cameron απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να φτιάχνει ταινία για το υποβρύχιο Titan

Οι φήμες λένε ότι ετοιμάζει ταινία για την OceanGate Expeditions
16 Ιουλίου 2023 09:40
Ο James Cameron απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να φτιάχνει ταινία για το υποβρύχιο Titan

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλές φήμες που θέλουν τον James Cameron (Titanic, Avatar) να έχει στα σκαριά μία ταινία που θα επικεντρώνεται στην εταιρία OceanGate Expeditions, αλλά και όλα όσα συνέβησαν με το υποβρύχιο Titan.

Το βαθυσκάφος, με το όνομα Titan, ήταν μέρος μιας αποστολής που διοργάνωσε η OceanGate Expeditions, μια εταιρία που προσφέρει στους τουρίστες την ευκαιρία να επισκεφθούν τα ερείπια του διάσημου υπερωκεάνιου (Τιτανικού) που βυθίστηκε το 1912.

Ο James Cameron, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram λέγοντας ότι δεν υπάρχει κάποια ταινία στα σκαριά, αλλά και ότι αυτές οι φήμες οι «προσβλητικές».

Συνήθως δεν απαντάω σε προσβλητικές φήμες στα μέσα ενημέρωσης, αλλά χρειάζεται να το κάνω τώρα. ΔΕΝ έχω στα σκαριά μία ταινία για την OceanGate και ούτε πρόκειται.

Έτσι, ο θρυλικός δημιουργός της ταινίας Titanic (Τιτανικός) βάζει οριστική τελεία σε αυτές τις φήμες και όπως λέει ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξει ταινία με όλα όσα έγιναν πρόσφατα με το Titan. Πρόσφατα, μίλησε για το βαθυσκάφος Titan και τη δική του πολυετή εμπειρία στις καταδύσεις σε τόσο μεγάλα βάθη λέγοντας τα εξής:

"Μου κάνει εντύπωση η ομοιότητα με το ναυάγιο του Τιτανικού, όπου ο καπετάνιος προειδοποιήθηκε επανειλημμένα για τον πάγο μπροστά από το πλοίο του και παρόλα αυτά έπλευσε με πλήρη ταχύτητα μέσα σε περιοχή με παγόβουνα νύχτα χωρίς φεγγάρι". είπε χαρακτηριστικά. Είναι μια "πολύ παρόμοια τραγωδία, στην οποία οι προειδοποιήσεις αγνοήθηκαν" και "απίστευτο, όπως λέει ο Κάμερον είναι ότι εκτυλίχθηκε "στην ίδια τοποθεσία". "Είναι πραγματικά σουρεαλιστικό" είπε επίσης.

Να 'μαστε πάλι εδώ. Και στο ίδιο σημείο. Τώρα υπάρχει το ένα ναυάγιο, που βρίσκεται δίπλα στο άλλο ναυάγιο, για τον ίδιο καταραμένο λόγο.