Ο Nicolas Cage είναι ένας μεγαλύτερος σε ηλικία “John Wick” στη νέα του ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το The Retirement Plan
13 Ιουλίου 2023 01:07
Ο Nicolas Cage είναι ένας μεγαλύτερος σε ηλικία “John Wick” στη νέα του ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η One Media κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του The Retirement Plan, το οποίο είναι μία κωμωδία δράσης με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage ως έναν μεγαλύτερο θα λέγαμε “John Wick”. Μαζί του θα παίξει και ο Ron Perlman, γνωστός ηθοποιός από τους ρόλους του σε ταινίες όπως τα Hellboy και Beauty and the Beast.

Πρόκειται για μία R-rated ταινία που έχει έντονη βία και επικεντρώνεται στην Ashley όταν εκείνη μαζί με την κόρη της, την Sarah παγιδεύονται σε μία εγκληματική επιχείρηση που βάζει τη ζωή τους σε κίνδυνο, αλλά μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τις βοηθήσει. Αυτός είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο Matt, τον οποίο υποδύεται ο Cage. Εκείνος είναι ένας συνταξιούχος που ζει πλέον στα νησιά Cayman.

Η επανασύνδεσή τους είναι φευγαλέα, καθώς πολύ γρήγορα θα τους εντοπίσει το αφεντικό της εν λόγω οργάνωσης, ο Donnie, αλλά και το δεξί του χέρι, ο Bobo. Καθώς οι Ashley, Sarah και Matt μπλέκονται σε έναν επικίνδυνο ιστό, η Ashley θα μάθει ότι ο πατέρας της έχει ένα κρυφό παρελθόν που μέχρι τώρα δεν γνώριζε. Επίσης θα μάθει ότι ο πατέρας δεν είναι ακριβώς αυτός που φαίνεται.

Παίζουν επίσης οι Ashley Greene, Thalia Campbel, Jackie Earle Haley, Ernie Hudson (Ghostbusters) και Joel David Moore (Hatchet). Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Tim J. Brown, και είναι μια παραγωγή των Joker Films, Darius Films και Productivity Media.

Το The Retirement Plan θα παίξει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 25 Αυγούστου, αλλά δε γνωρίζουμε εάν θα καταφθάσει και στην χώρα μας τη συγκεκριμένη ημέρα. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.