Θα φρικάρετε με το πρώτο trailer του The Nun 2!

Το νέο κεφάλαιο του Conjuring franchise πλησιάζει
06 Ιουλίου 2023 19:33
Θα φρικάρετε με το πρώτο trailer του The Nun 2!

Το πρώτο trailer του The Nun 2 μόλις κυκλοφόρησε και είναι όσο φρικιαστικό και σκοτεινό φαντάζεστε. Πιστή στο ραντεβού της, η Warner Bros. Discovery έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη ματιά στο sequel, που θα συνεχίσει τα γεγονότα της πρώτης ταινίας της Καλόγριας ή αλλιώς Valak, η οποία επιστρέφει με δαιμονικές διαθέσεις.

Τα πρώτα πλάνα θέλουν να σας βάλουν στο κλίμα και να σας γνωρίσουν στους χαρακτήρες, ενώ και εδώ, η Αδελφή Irene έχει τον κεντρικό ρόλο της υπόθεσης. Φυσικά, το sequel θα είναι γεμάτο και με ατμοσφαιρικές στιγμές, αλλά και πλούσιο από jumpscares και αυτό φαίνεται και από το βίντεο.

Παρακολουθήστε το πρώτο φρικιαστικό trailer του The Nun 2:

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

1956 Γαλλία. Ένας ιερέας δολοφονείται. Ένα κακό εξαπλώνεται. Η συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας “The Nun” ακολουθεί την αδελφή Ειρήνη, καθώς έρχεται για άλλη μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη δαινομική δύναμη Valak – The Demon Nun.

Η Taissa Farmiga επιστρέφει στο ρόλο της Αδελφής Irene και πλάι της θα βρίσκονται οι Jonas Bloquet (Tirailleurs, The Nun), Storm Reid (The Last of Us, The Suicide Squad), Anna Popplewell (Fairytale, The Chronicles of Narnia) και Bonnie Aarons (The Nun).

Το sequel λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία και λίγο μετά το Annabelle: Creation. Αυτό σημαίνει ότι το The Nun 2 είναι 3ο στην ιστορία του όσον αφορά το timeline του The Conjuring franchise.

Ο σκηνοθέτης έκανε μερικές δηλώσεις παλιότερα και μεταξύ άλλων είχε πει: Υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα στο The Nun II. Ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να βγει για να μπορέσω να «ξεφορτωθώ» όλα τα easter eggs που βάλαμε στην ταινία.

Το The Nun 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.