Ο τρόμος της Καλόγριας ζωντανεύει στην πρώτη εικόνα του The Nun 2!

Θα στοιχειώσει τους κινηματογράφους αυτόν τον Σεπτέμβριο
05 Ιουλίου 2023 18:54
Ο τρόμος της Καλόγριας ζωντανεύει στην πρώτη εικόνα του The Nun 2!

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο στιγμιότυπο από το The Nun 2, το οποίο αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Η πρώτη εικόνα έρχεται μέσα από το Entertainment Weekly και μέσα από το αποκλειστικό μαθαίνουμε ότι η ταινία λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του ’50. O Michael Chaves του The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του The Nun 2, ενώ η Bonnie Aarons θα επιστρέψει και αυτή στο ρόλο της Valak.

H Taissa Farmiga θα υποδυθεί ξανά την αδελφή Irene, ενώ το cast συμπληρώνει και η Storm Reid του Euphoria. Επίσης παίζει και ο Jonas Bloquet ως Frenchie. Το σενάριο ανέλαβε η Akela Cooper του πολύ πρόσφατου Malignant.

Η πρώτη εικόνα του sequel δείχνει την πρωταγωνίστρια ή αλλιώς Sister Irene της Taissa Farmiga να είναι περικυκλωμένη από Καλόγριες και κατά πάσα πιθανότητα η μία από αυτές είναι η δαιμονική Valak.

Η πλοκή:

1956 Γαλλία. Ένας ιερέας δολοφονείται. Ένα κακό εξαπλώνεται. Η συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας “The Nun” ακολουθεί την αδελφή Ειρήνη, καθώς έρχεται για άλλη μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη δαινομική δύναμη Valak – The Demon Nun.

Το sequel λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία και λίγο μετά το Annabelle: Creation. Αυτό σημαίνει ότι το The Nun 2 είναι 3ο στην ιστορία του όσον αφορά το timeline του The Conjuring franchise.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε τα εξής:

Υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα στο The Nun II. Ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να βγει για να μπορέσω να «ξεφορτωθώ» όλα τα easter eggs που βάλαμε στην ταινία.

Το The Nun 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.

Tags: