Φωτιά ξέσπασε στα στούντιο της Warner Bros. στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια

Φωτογραφίες κατέκλυσαν τα social media - Ευτυχώς χωρίς τραυματίες
01 Ιουλίου 2023 12:13
Φωτιά ξέσπασε στα στούντιο της Warner Bros. στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια

Φωτιά ξέσπασε στα πλατό της Warner Bros. στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια καλύπτοντας τον ουρανό γύρω από την περιοχή με ένα σύννεφο καπνού. Η φωτιά ξέσπασε χθες στη 1:30 τοπική ώρα με τους κατοίκους της γύρω περιοχής να βλέπουν μαύρα σύννεφα στον αέρα τα οποία προέρχονται από το οικόπεδο της Warner. 

Φυσικά προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση με τον κόσμο να βγαίνει έξω από το στούντιο, καθώς γινόταν διαδικασία εκκένωσης του χώρου για να εισέλθουν οι πυροσβέστες. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η πυρκαγιά προκλήθηκε από μια ηλεκτρικής φύσεως βλάβη, με τους πυροσβέστες ευτυχώς να αποσοβαίνουν τον κίνδυνο και να σβήνουν γρήγορα τη φωτιά. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή και θύματα, σύμφωνα με αναφορές ατόμων κοντά στο περιστατικό. 

Το Variety μεταφέρει ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από έναν μετασχηματιστή ρεύματος που έσκασε και δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν εμπρησμό ή εγκληματική ενέργεια. Η πυροσβεστική υπηρεσία στο οικόπεδο της Warners έθεσε τη φωτιά υπό έλεγχο. Σύντομα έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία του Burbank, αλλά η φωτιά είχε σβήσει σε μεγάλο βαθμό όταν έφτασαν. Στο οικόπεδο του Burbank σημειώθηκε μερική διακοπή ρεύματος.

Δεν είναι σαφές το πόσες ζημιές προκλήθηκαν, αλλά φαίνεται ότι ήταν ελάχιστες και περιορίστηκαν στο κτίριο του οικοπέδου όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά

Τα κοινωνικά δίκτυα και ιδίως το Twitter γέμισε με φωτογραφίες από τα πλατό της Warner την ώρα που έκαιγε η φωτιά. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: 

 

Tags: