Το νέο trailer της ταινίας Five Nights At Freddy's φαίνεται απολαυστικά “creepy“

Τον Οκτώβριο κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες
27 Ιουνίου 2023 19:40
Το νέο trailer της ταινίας Five Nights At Freddy's φαίνεται απολαυστικά “creepy“

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το νεότερο trailer του Five Nights At Freddy's σε παραγωγή της Blumhouse η οποία ειδικεύεται στο είδος των ταινιών τρόμου. Από τη νέα πιο χορταστική ματιά φαίνεται πως έχει πιάσει το feeling των παιχνιδιών με την παιχνιδιάρικη αλλά άκρως ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και jumpscares που το διέπουν.

O δύσμοιρος σεκιουριτάς που θα παγιδευτεί στην στοιχειωμένη πιτσαρία είναι ο Josh Hutcherson (των ταινιών Hunger Games), o οποίος παίρνει και την αδερφή του μαζί, καθώς θα πρέπει να την προσέχει κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του. Μόνο που σε αυτή την πιτσαρία οι animatronic κούκλες φτιαγμένες από διάφορα ζωάκια (πάπια, αρκούδα, λαγό) ζωντανεύουν και μετατρέπουν την φαινομενικά ήσυχη βάρδιά του σε εφιάλτη.

Τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού τρόμου ανέλαβε η Emma Tammi, σε σενάριο που υπέγραψε η ίδια μαζί με τους Scott Cawthon και Seth Cuddeback. Ο Matthew Lillard (Scooby Doo) συμμετέχει επίσης υποδυόμενος τον "κακό" William Afton. 

Δείτε το νέο trailer του Five Nights At Freddy's

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα animatronic πλάσματα του "Five Nights at Freddys" και τα ειδικά εφέ ανέλαβε το Jim Henson Studio που ειδικεύεται στον τομέα αυτόν. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Emma Tammi, ενώ το cast συμπληρώνουν οι: Mary Stuart Masterson, Kat Conner Sterling, Piper Rubio, και Elizabeth Lail. Ας μη ξεχνάμε ότι ο δημιουργός του παιχνιδιού και μετέπειτα franchise παιχνιδιών τρόμου, Scott Cawthon, έφτιαξε τα παιχνίδια μόνος του με σκοπό απλώς να φέρει ψωμί στην οικογένειά του. Μάλιστα έγραψε το σενάριο της ταινίας και είχε το δικαίωμα να εγκρίνει το τελικό cut. 

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Το φαινόμενο των παιχνιδιών τρόμου γίνεται ένα ανατριχιαστικό κινηματογραφικό γεγονός, καθώς η Blumhouse -παραγωγός των ταινιών M3GAN, The Black Phone και The Invisible Man -μεταφέρει το Five Nights at Freddy's στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία ακολουθεί έναν ταλαιπωρημένο σεκιουριτά καθώς αρχίζει να εργάζεται στην πιτσαρία Freddy Fazbear's Pizza. Ενώ περνάει την πρώτη του νύχτα στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Freddy's δεν θα είναι τόσο εύκολη για να τα καταφέρει."

Η ταινία Five Nights At Freddy's θα βγει στις αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου και ταυτόχρονα στην streaming υπηρεσία Peacock (όπου υποστηρίζεται).