Το Five Nights at Freddy’s 2 είναι επιτέλους και επίσημο

Έρχεται το sequel της επιτυχημένης ταινίας
11 Απριλίου 2024 19:11
Το Five Nights at Freddy’s 2 είναι επιτέλους και επίσημο

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στους κινηματογράφους με έσοδα που ξεπέρασαν τα 290 εκατομμύρια, το Five Nights at Freddy’s θα λάβει και sequel.

Μετά από διάφορα teasers και φήμες, η Blumhouse ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Five Nights at Freddy’s 2 είναι γεγονός και θα έρθει το φθινόπωρο του 2025. Η εταιρία παραγωγής δημοσίευσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media και μία λεζάντα που έγραφε τα εξής: «Επιβεβαιώνουμε για πρώτη φορά ότι θα υπάρξει συνέχεια για Five Nights at Freddy’s και έρχεται το φθινόπωρο του 2025».

Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια του CinemaCon 2024 με την Blumhouse και την Universal Pictures να συνεργάζονται και πάλι για την παραγωγή της ταινίας.

Προς το παρόν, αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που γνωρίζουμε για το sequel και δεν είναι γνωστό εάν θα επιστρέψει κάποιος ηθοποιός από την πρώτη ταινία, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι fans είναι πλέον χαρούμενοι με το άκουσμα αυτής της είδησης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα animatronic πλάσματα του "Five Nights at Freddys" και τα ειδικά εφέ ανέλαβε το Jim Henson Studio που ειδικεύεται στον τομέα αυτόν. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει η Emma Tammi, ενώ έπαιζαν μεταξύ άλλων οι Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Elizabeth Lail και Mary Stuart Masterson.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.