Διέρρευσε ένα νέο Five Nights at Freddy's παιχνίδι και ο δημιουργός του δεν ταράχθηκε καθόλου

Έκανε την εμφάνισή του στο Reddit
26 Ιανουαρίου 2024 15:55
Διέρρευσε ένα νέο Five Nights at Freddy's παιχνίδι και ο δημιουργός του δεν ταράχθηκε καθόλου

Ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι του franchise "Five Nights at Freddy's" έκανε την εμφάνισή του μέσα από μία διαρροή στο Reddit και ένα τέτοιο γεγονός συνήθως ταράσσει τις εκδότριες εταιρίες ή τους developers του, όταν αποκαλύπτεται κάτι πριν την ώρα του. 

Στην προκειμένη όμως ο Scott Cawthon, δημιουργός της σειράς, εμφανίστηκε εντελώς χαλαρός με το θέμα και μάλιστα μπήκε στο αντίστοιχο θέμα του Reddit δίνοντας το "ΟΚ" του για να μιλήσει ο κόσμος για αυτό. Μάλιστα, η παρέμβασή του στο εν λόγω thread το έσωσε από το να διαγραφεί οποιαδήποτε αναφορά του από τους admin. Ο λόγος για το Five Nights at Freddy's: Into The Pit το οποίο αναπτύσσει η Mega Cat Studios. "Δεν υπάρχει λόγος να το κρατάμε κρυφό. Όλα καλά! Ναι, η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να το κρατήσω μυστικό για παραπάνω αλλά τώρα που βγήκε, είναι εντάξει. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και πάρα πολύ καιρό να σας πω την αλήθεια, και είμαι πολύ περήφανος για το τελικός προϊόν. Θα είναι ένα παιχνίδι για την 10η επέτειο της σειράς!" έγραψε ο Cawthon. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer του Five Nights at Freddy's Into the Pit που διέρρευσε: 

Λίγες ώρες μετά και η Mega Cat Studios πήρε το "πράσινο φως" για να μιλήσει δημόσια για το παιχνίδι, υποσχόμενη ότι θα μοιραστεί περισσότερα για το "Into the Pit" πολύ σύντομα. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι η κινηματογραφική ταινία του Five Nights at Freddy's με τον Josh Hutcherson αποτέλεσε μια τεράστια επιτυχία και η πιο επιτυχημένη εμπορικά horror ταινία του 2023, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί επίσημα το Five Nights at Freddy's 2