Η ταινία Five Nights At Freddy's έχει πλέον ημερομηνία!

Ο Jason Blum την ανακοίνωσε στο Twitter του
07 Απριλίου 2023 00:03
Η ταινία Five Nights At Freddy's έχει πλέον ημερομηνία!

Ακούμε εδώ και πολλά χρόνια ότι η Blumhouse ετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού Five Nights At Freddy's και τώρα, στη δημοσιότητα ήρθες κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Ο Jason Blum, ο γνωστός παραγωγός πολλών horror ταινιών αποκάλυψε πότε ακριβώς θα παίξει το Five Nights At Freddy's στους κινηματογράφους. Όπως φαίνεται δε θα χρειαστεί να περιμένετε και πολύ, γιατί ο φρικιαστικός “Freddy” θα στοιχειώσει τις σκοτεινές αίθουσες αυτό το Halloween και πιο συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου.

Όπως σάς υποσχέθηκα. Η ταινία του Five Nights At Freddy's θα παίξει αυτό το Halloween στις 27 Οκτωβρίου του 2023!! Έμειναν 205 μέρες μέχρι το πάρτι.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Emma Tammi, ενώ πρωταγωνιστούν οι Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner Sterling, Mary Stuart Masterson και Matthew Lillard.

Όπως μεταφέρει και το Variety, η ταινία θα παίξει και στην streaming υπηρεσία Peacock την ίδια μέρα. Η Blumhouse πήρε τα δικαιώματα του project το 2017 και φαίνεται ότι η παραγωγή του γνώρισε αρκετές δυσκολίες, ενώ το 2020 είχαμε μάθει ότι ήταν σχεδόν έτοιμη.

Για την ιστορία το πρώτο Five Nights At Freddy’s κατέφθασε το 2014 από τον δημιουργό Scott Cawthon γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία από παίκτες που λατρεύουν τα horror παιχνίδια. Αργότερα ακολούθησαν και κάποια πολύ επιτυχημένα sequels.