Η ταινία του Five Nights At Freddy’s είναι σχεδόν έτοιμη (ΒΙΝΤΕΟ)  

Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο project

Η ταινία του Five Nights At Freddy’s είναι σχεδόν έτοιμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε η ταινία Five Nights At Freddy’s βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Όπως είναι προφανές είναι βασισμένη πάνω στο ομότιτλο gaming franchise, με το φιλμ να βρίσκεται στα σκαριά από το 2015, περνώντας, όμως, από πολλές δυσκολίες. Αρχικά, την παραγωγή είχε αναλάβει η Warner Bros, ενώ δύο χρόνια αργότερα γνωστοποιήθηκε ότι η Blumhouse βρίσκεται στο τιμόνι της ανάπτυξης, χωρίς όμως τον σκηνοθέτη και τον συγγραφέα από το αρχικό σενάριο. 

Τώρα, μέσα από ένα Zoom Q&A, μια ερώτηση από το Youtuber 3C Films οδήγησε τον Jason Blum στο να αποκαλύψει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το φιλμ έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και η παραγωγή του προχωράει πολύ γρήγορα όπως μεταφέρει. Παρότι δεν έδωσε στο φως της δημοσιότητας πολλές πληροφορίες, επισημαίνει ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και ότι το Five Nights At Freddy’s θα έρθει πολύ σύντομα. Χωρίς, όμως να αποκαλύπτει κάποια πιθανή ημερομηνία.

Για την ιστορία το πρώτο Five Nights At Freddy’s κατέφθασε το 2014 από τον δημιουργό Scott Cawthon γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία από παίκτες που λατρεύουν τα horror παιχνίδια. Αργότερα ακολούθησαν sequels, ενώ παράλληλα υποδέχτηκαν το franchise και περισσότερες πλατφόρμες, όπως οι κονσόλες και τα smartphones.

Το Five Nights At Freddy’s αναμένεται να κάνει κάποια στιγμή το ντεμπούτο του. Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το φιλμ της Blumhouse παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα από το βίντεο του 3C Films. Πώς σας φαίνονται; Πείτε μας στα σχόλια!