Ο Τομ Κρουζ άφησε υπονοούμενο για συνέχιση των ταινιών Mission Impossible μετά το “Dead Reckoning“

Μήπως το τέλος των “Επικίνδυνων Αποστολών“ δεν ισχύει τελικά;
20 Ιουνίου 2023 00:56
Ο Τομ Κρουζ άφησε υπονοούμενο για συνέχιση των ταινιών Mission Impossible μετά το “Dead Reckoning“

Οι ταινίες "Επικίνδυνες Αποστολές" έχουν αφήσει εποχή και γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στα βιβλία της ιστορίας, χάρη φυσικά και στο αστείρευτο ταλέντο και τις ικανότητες του Τομ Κρουζ να σηκώνει στις πλάτες του όλες τις επικίνδυνες σκηνές, όντας ο τελευταίος μεγάλος σταρ ταινιών δράσης του Χόλιγουντ. 

Από τότε που ανακοινώθηκαν τα Mission Impossible 7 και 8 ως μια ιστορία με δύο μέρη που θα ολοκληρώσουν τις περιπέτειες του Ethan Hunt (Tom Cruise), όλοι περίμεναν πως και το franchise θα αποχαιρετήσει το κοινό του. 

Ο Cruise και σύσσωμο το cast του "Mission Impossible: Dead Reckoning - Part 1" βρέθηκε στη Ρώμη για την πρεμιέρα της ταινίας και ο πρωταγωνιστής απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με το μέλλον των ταινιών. Ο παρουσιαστής του event τον ρώτησε με έμμεσο τρόπο εάν θα υπάρξει συνέχεια μετά το "Dead Reckoning - Part 2" και ο Cruise φάνηκε να μη μπορεί να μιλήσει ακόμα για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Ethan Hunt λέγοντας: "Θα σου μιλήσω το επόμενο καλοκαίρι. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό".

Το επόμενο καλοκαίρι φυσικά, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα προβάλλεται στις αίθουσες το Dead Reckoning - Part 2 για αυτό και η αναφορά του Cruise. "Έχουμε ήδη αρχίσει τα γυρίσματα του Dead reckoning Part 2. Δε θέλω να πω κάτι άλλο." είπε χαρακτηριστικά. 

Σε μια συνέντευξη του στο Fandango, o σκηνοθέτης των ταινιών Christopher McQuarrie επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το Dead Reckoning Part 2 δε θα είναι η τελευταία Mission Impossible ταινία, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός Mission Impossible 9

Όσον για την διάρκεια του "Dead Reckoning Part 1", έγινε γνωστό ότι θα αποτελέσει την μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του franchise "Επικίνδυνες Αποστολές" καθώς θα είναι 2 ώρες και 36 λεπτά χωρίς τα credits. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Mission Impossible: Fallout, ήταν μέχρι τώρα η μεγαλύτερη ταινία σε διάρκεια, με 2 ώρες και 27 λεπτά. 

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη πανάκριβου 7ου Mission Impossible λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών. Συγκριτικά ο προκάτοχός του, το "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Ιουλίου, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.