Πόσα άτομα σκοτώνει ο John Wick στο John Wick: Chapter 4; Τώρα ξέρουμε

Ο αριθμός μεγάλωσε σε σχέση με τις προηγούμενες ταινίες
19 Ιουνίου 2023 13:50
Πόσα άτομα σκοτώνει ο John Wick στο John Wick: Chapter 4; Τώρα ξέρουμε

Έχει γίνει κάτι σαν “meme” με το πόσα άτομα σκοτώνει ο John Wick στις ταινίες του. Στην πρώτη ταινία ο χαρακτήρας του Keanu Reeves είχε σκοτώσει 77 άτομα, στο Chapter 2 είχε σκοτώσει 116, ενώ στο Chapter 3 μόλις 94. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε ο αριθμός για το πρόσφατο John Wick: Chapter 4, το οποίο είναι και το πιο επιτυχημένο του franchise, όσον αφορά τα έσοδά του.

Φαίνεται ότι ο John Wick τα έδωσε όλα για όλα στο Chapter 4, αφού μαθαίνουμε τώρα ότι έχει σκοτώσει με μεγάλη διαφορά τους περισσότερους. Όπως αναφέρει το allouttabubblegum, ο χαρακτήρας του Reeves σκότωσε 151 άτομα στο John Wick: Chapter 4.

Μένει τώρα να δούμε με πόσους θα τα βάλει στο John Wick: Chapter 5, το οποίο έχει λάβει το πράσινο φως από την Lionsgate, η οποία πρόκειται να μεγαλώσει περισσότερο αυτό το επιτυχημένο σύμπαν.

Μπορεί το Chapter 5 να αργήσει να έρθει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πάρετε σύντομα μια γεύση από το franchise. Και αυτό γιατί όπως ξέρουμε, του χρόνου και πιο συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου 2024 θα παίξει η πρώτη spin-off ταινία με την Ana de Armas που ονομάζεται Ballerina, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η τηλεοπτική σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Prime Video της Amazon.

Παράλληλα η Lionsgate επιβεβαίωσε ότι έρχεται μια ευρύτερη επέκταση του John Wick franchise στο χώρο της ψυχαγωγίας, καθώς εκτός από τις spinoff ταινίες που έχει στα σκαριά, ετοιμάζει και ένα AAA βιντεοπαιχνίδι.

Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε και μερικά facts για το franchise.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.