Η Microsoft έχει μάλλον κι άλλα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά projects στα σκαριά

Εκτός από αυτά που γνωρίζουμε ήδη
17 Ιουνίου 2023 15:39
Η Microsoft έχει μάλλον κι άλλα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά projects στα σκαριά

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, ο Matt Booty έκανε "tease" δίνοντας μία νέα συνέντευξη λέγοντας ότι η Microsoft έχει στα σκαριά και άλλες ταινίες/σειρές εκτός από αυτές που γνωρίζουμε ήδη.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο Booty δήλωσε ότι εκτός από τη 2η σεζόν του Halo, την ταινία του Minecraft με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa και την ταινία του Gears of War, η Microsoft εργάζεται και σε άλλα projects.

Ωστόσο, δεν αποκάλυψε κάτι άλλο πέρα από τα εξής:

Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουμε στα σκαριά, τα οποία δεν μπορώ, ξέρετε…. δεν είναι ακόμη δημόσια, αλλά υπάρχουν πολλά.

Ο επικεφαλής ρωτήθηκε εάν η Microsoft σκέφτεται να κάνει κάτι με το Starfield στη μεγάλη οθόνη ή έστω μια σειρά, με εκείνον να λέει ότι δεν έχει κάτι να ανακοινώσει, καθώς το Xbox πρέπει πρώτα να βγάζει σπουδαία παιχνίδια.

Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς, και νομίζω αυτό που θα έλεγαν και οι ομάδες μας, είναι ότι πρέπει πρώτα να αποδείξεις τί είναι το παιχνίδι σου, προτού μπορέσεις να εξερευνήσεις τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι η Microsoft και η Bethesda έχουν συνεργαστεί και με την Amazon, αφού ετοιμάζουν και οι τρεις την τηλεοπτική σειρά του Fallout, η οποία αναμένεται να παίξει μέσα από το Prime Video.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: