To Elio είναι μια από τις πιο φρέσκες ταινίες της Pixar και έχουμε το πρώτο trailer της

Η 28η ταινία της Pixar είναι από άλλον πλανήτη!
14 Ιουνίου 2023 08:46
To Elio είναι μια από τις πιο φρέσκες ταινίες της Pixar και έχουμε το πρώτο trailer της

Μια περιπέτεια από...άλλον πλανήτη υπόσχεται η Pixar στην ταινία "Elio", που αποτελεί την 28η ταινία του αγαπημένου στούντιο και οραματίζεται μια άκρως κωμική κατάσταση όπου ένα μικρό παιδί παρουσιάζεται ως ο ηγέτης του ανθρώπινου είδους μπροστά στους εξωγήινους. 

Η κυκλοφορία του πρώτου trailer του Elio έρχεται λίγες μέρες πριν το "Elemental" -η νέα ταινία της Pixar- κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες και δίνει μια πρώτη και απολαυστική ματιά στο τι έχει ετοιμάσει η Pixar για αυτή την ολόφρεσκα περιπέτειά της στις αίθουσες. "Αναγνωρισμένος λανθασμένα ως πρεσβευτής της Γης στο υπόλοιπο σύμπαν και εντελώς απροετοίμαστος για αυτού του είδους την πίεση, ο Elio πρέπει να δημιουργήσει νέους δεσμούς με εκκεντρικές εξωγήινες μορφές ζωής, να επιβιώσει από μια σειρά τρομερών δοκιμασιών και να ανακαλύψει με κάποιο τρόπο ποιος πραγματικά είναι προορισμένος να γίνει." αναφέρει η σύνοψη του Elio. 

Δείτε το teaser trailer της ταινίας "Elio"

Τις φωνές τους στο cast του Elio χαρίζουν οι America Ferrera (Ugly Betty, How to Train Your Dragon) στο ρόλο της μαμάς του Elio, η Jameela Jamil ως Ambassador Questa, ο Brad Garnett ως Ambassador Grigon και ο Yonas Kibreab στο ρόλο του ομώνυμου χαρακτήρα. 

Τη σκηνοθεσία του Elio έχουν αναλάβει συντελεστές του "Coco" όπως ο Adrian Molina, που ήταν σεναριογράφος και συν-σκηνοθέτης, αλλά και η Mary Alice Drumm, που ήταν παραγωγός στο "Coco". 

Το Elio θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τη 1η Μαρτίου 2024.

Tags: