Jason Momoa vs Vin Diesel: Απάντησαν δημόσια για το τι συμβαίνει και εάν υπάρχει κόντρα

Οι δύο μεγάλοι αστέρες έδωσαν ηχηρή απάντηση γεμάτη...αγάπη
10 Ιουνίου 2023 11:14
Jason Momoa vs Vin Diesel: Απάντησαν δημόσια για το τι συμβαίνει και εάν υπάρχει κόντρα

Τις τελευταίες μέρες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα πως υπήρχε μια νέα παρασκηνιακή κόντρα στο πλατό των Fast & Furious ταινιών μεταξύ του Vin Diesel και του Jason Momoa.

Στο παρελθόν ο Diesel είχε ανοίξει κόντρα με τον πρώην (και πλέον νυν) συμπρωταγωνιστή του, Dwayne "The Rock" Johnson, η οποία μάλιστα είχε πάρει δημόσιες διαστάσεις, αλλά και επίσημα οι δύο πλευρές έβαλαν νερό στο κρασί τους. 

Τώρα, μερικές μέρες μετά τα δημοσιεύματα, ο Βιν Ντίζελ και ο Τζέισον Μομόα απάντησαν με τον πιο ηχηρό τρόπο στο εάν υπάρχει μεταξύ τους κόντρα. Ο Ντίζελ στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Fast X: Part 2 επαίνεσε τον Μομόα για τον ρόλο του κακού Dante Reyes, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στο Fast X. Από την πλευρά του ο Momoa απάντησε στο post γράφοντάς του με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο: "Αλόχα σε όλους. Οι καλύτερες στιγμές ήταν αυτές. Είμαι ευγνώμον για την ευκαιρία που μου έδωσες αφεντικό.

O Diesel έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: "Ο Jason ήθελε να δοκιμάσει κάτι εντελώς μοναδικό και ιδιαίτερο και κατέληξε να φέρει έναν χαρακτήρα που ο κόσμος δε θα ξεχάσει. Σας ευχαριστώ όλους που δώσατε το παρόν και εδώ, όπως κάνετε πάντα άλλωστε… Τα 7 δισεκατομμύρια δε σημαίνουν τίποτα αν δεν αντιπροσωπεύουν το αληθινό συναίσθημα της οικογένειας και της αφοσίωσης." Με αυτόν τον απλό και λιτό τρόπο οι δύο μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ έβαλαν τέλος στα όσα δημοσιεύματα τους ήθελαν στα μαχαίρια. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Εντωμεταξύ, ο Vin Diesel μέσα από τον λογαριασμό του ανήρτησε και δύο teaser εικόνες που μοιάζουν περισσότερο σαν concept art του Fast X: Part 2, οι οποίες φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Μέχρι σήμερα το Fast X έχει φέρει στα ταμεία του πάνω από $618 εκατομμύρια δολάρια και συνεχίζει την πορεία του ακάθεκτο, ειδικά στις διεθνείς αγορές. 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Fast X έχει αναλάβει ο Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί ότι θα καθίσει και πάλι στη στην καρέκλα του σκηνοθέτη και για το Fast X: Part 2. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης και οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron.

Γνωρίζουμε εδώ και μερικές εβδομάδες ότι θα υπάρξει μια τριλογία ταινιών τελικά, που θα κλείσει το franchise, με το Fast X να αποτελεί το πρώτο μέρος της, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το φινάλε του Fast Saga θα είναι διμερές. 

Τέλος, χάρη στην επιστροφή του Dwayne "The Rock" Johnson στην οικογένεια των Toretto, ανακοινώθηκε και μια νέα spinoff ταινία με τον χαρακτήρα του Luke Hobbs

Το Fast X: Part 2 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Απριλίου του 2025.