Spider-Man 4: Ο Tom Holland θα επιστρέψει μόνο με μια προϋπόθεση που αποκάλυψε

Ο 27χρονος σταρ της Marvel Studios μίλησε για τον όρο που έθεσε στη Marvel Studios
09 Ιουνίου 2023 14:45
Spider-Man 4: Ο Tom Holland θα επιστρέψει μόνο με μια προϋπόθεση που αποκάλυψε

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Tom Holland έχει επιστρέψει στο προσκήνιο χάρη στη σειρά "The Crowded Room" όπου πρωταγωνιστεί και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν ευκαιρία να τον ρωτήσουν τι συμβαίνει με το Spider-Man 4. Ο "Peter Parker" του MCU αποκάλυψε ότι πράγματι γίνονταν συζητήσει για το Spider-Man 4 μεταξύ της Sony Pictures και της Marvel Studios, αλλά διακόπηκαν λόγω της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ (Writer's Guild of AMerica). 

Η τελευταία του εμφάνιση στο σύμπαν της Marvel ήταν στο Spider-Man: No Way Home του 2021 που κυριολεκτικά διέλυσε τα ταμεία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη μεταπανδημική εποχή του box office, φέρνοντας έσοδα άνω των $1.9 δις δολαρίων. Αν και η ανάπτυξη του Spider-Man 4 με τον Holland βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια, ο νεαρός ηθοποιός είναι πολύ προσεκτικός στο τι δηλώνει σχετικά με την επιστροφή του -κάτι που απο πολλούς ερμηνεύεται και ως τακτική για να ανεβάσει το κασέ του. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ο 27χρονος σταρ της Marvel μίλησε για το Spider-Man 4 και έθεσε έναν όρο για την επιστροφή του: να βρουν τρόπο να ξεπεράσουν το "Spider-Man: No Way Home". Αν δεν βρουν ένα αρκετά καλό σενάριο για να δικαιολογηθεί επιστροφή του, τότε ο Holland εξέφρασε ότι καλύτερα θα ήταν να "αποσυρθεί και να χαθεί στο ηλιοβασίλεμα" ο ρόλος του. 

Αν δεν βρούμε έναν τρόπο για να ανταγωνιστούμε την 3η ταινία, τότε θα αποσυρθεί ο Spider-Man μου. 

Παράλληλα ο Tom Holland ανακοίνωσε και πάλι πως θα κάνει ένα παρατεταμένο διάλειμμα περίπου ενός έτους από την υποκριτική, λόγω του ότι τον "διέλυσε" ψυχολογικά ο ρόλος του στη σειρά The Crowded Room. 

Το ότι πράγματι υπάρχουν πολλοί fans που εκφράζουν την άποψη ότι το "No Way Home" ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες του franchise που έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη για την επόμενη περιπέτεια του Spidey. Βέβαια στο σενάριο όπου δεν καταφέρουν να βρουν ένα αρκετά καλό σενάριο για το Spider-Man 4, ο Holland θα πρέπει με κάποιον τρόπο να εμφανιστεί έστω και λίγο για να αποχαιρετήσει το MCU και τους fans του όπως αρμόζει. 

Την ίδια ώρα το Spider-Verse διανύει χρυσή εποχή για την Sony Pictures καθώς το Spider-Man: Across the Spider-Verse συνεχίζει ακάθεκτο στις αίθουσες με εισπράξεις άνω των $247 εκατομμυρίων μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ έγινε γνωστό ότι υπάρχει στα σκαριά μια live-action ταινία με τον Spider-Man του Miles Morales