Mission Impossible 7: Η πιο θανάσιμη απειλή έρχεται για τον Tom Cruise (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ματιά στο Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1
02 Ιουνίου 2023 13:55
Mission Impossible 7: Η πιο θανάσιμη απειλή έρχεται για τον Tom Cruise (ΒΙΝΤΕΟ)

Εν μέσω του πρώτου αγώνα των τελικών των NBA Playoffs 2023 μεταξύ Denver Nuggets και Miami Heat, η Paramount Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1, το οποίο δεν του λείπει τίποτα όσον αφορά τις προθέσεις του για να κόψει την ανάσα. 

Στο 7ο κεφάλαιο των Mission Impossible ο Ethan Hunt του Tom Cruise αντιμετωπίζει την πιο θανάσιμη απειλή της ζωής του καθώς αυτός και η ομάδα του στην IMF ξεκινούν μια αποστολή για να εντοπίσουν και να αποτρέψουν από το να πέσει στα λάθος χέρια, ένα τρομακτικά πανίσχυρο όπλο ικανό να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Με τον έλεγχο του μέλλοντος και τη μοίρα του κόσμου να διακυβεύονται και με σκοτεινές δυνάμεις από το παρελθόν του Ethan να πλησιάζουν, ξεκινά ένας θανάσιμος αγώνας δρόμου σε ολόκληρη την υφήλιο. Αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, παντοδύναμο εχθρό, ο Ethan αναγκάζεται να σκεφτεί ότι τίποτα δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία από την αποστολή του - ούτε καν οι ζωές των ανθρώπων για τους οποίους νοιάζεται περισσότερο.

Δείτε το νέο trailer του Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Όσον για την διάρκεια του "Dead Reckoning Part 1", έγινε γνωστό ότι θα αποτελέσει την μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία της σειράς "Επικίνδυνες Αποστολές" καθώς θα είναι 2 ώρες και 36 λεπτά χωρίς τα credits. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Mission Impossible: Fallout, ήταν μέχρι τώρα η μεγαλύτερη ταινία σε διάρκεια, με 2 ώρες και 27 λεπτά. 

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη πανάκριβου 7ου Mission Impossible λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια και συγκαταλλέγεται ανάμεσα στις ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών. Συγκριτικά ο προκάτοχός του, το "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Ιουλίου, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.