Ο Arnold Schwarzenegger δε θα έλεγε όχι σε ταινία της Marvel

Νέες δηλώσεις
29 Μαΐου 2023 11:13
Ο Arnold Schwarzenegger δε θα έλεγε όχι σε ταινία της Marvel

Ο τιτάνας του Hollywood, Arnold Schwarzenegger, γνωστός για τους φημισμένους ρόλους του σε διάφορες τρομερά επιτυχημένες κινηματογραφικές σειρές, όπως το Terminator, εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στο συνεχώς διευρυνόμενο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU). Παρά τη περίφημη ερμηνεία του ως ο villain Mr. Freeze στην ταινία Batman & Robin, ο Schwarzenegger έχει αποφύγει σε μεγάλο βαθμό τις superhero ταινίες από τότε.

Ωστόσο, η απουσία του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας από το MCU, το οποίο μεγαλώνει συνεχώς με νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, δεν οφείλεται στην έλλειψη ενδιαφέροντος εκ μέρους του. Συγκεκριμένα, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Men's Health, ο Schwarzenegger αποκάλυψε ότι θα ήθελε να συμμετάσχει στο MCU, αν ο χαρακτήρας του έβρισκε απήχηση.

Συγκεκριμένα, απάντησε με ενθουσιασμό στη σχετική ερώτηση, λέγοντας: "Αν ο ρόλος είναι κατάλληλος!"

Το ενδιαφέρον αυτό θα μπορούσε εν μέρει να έχει προκληθεί από τον πρώην ανταγωνιστή του στις ταινίες δράσης, αλλά πλέον καλό του φίλο, τον Sylvester Stallone, ο οποίος έκανε το βήμα στο MCU. Ειδικότερα, ο Schwarzenegger εξέφρασε πρόσφατα το θαυμασμό του για την επιτυχημένη μετάβαση του Stallone στη μικρή οθόνη, με τη σειρά του Paramount+, Tulsa King. Επιπλέον, ο Stallone πρόσφατα έκανε και το ντεμπούτο του στο MCU, μέσω του ρόλου του στο Guardians of the Galaxy Vol. 3 του James Gunn, ενώ έχει συνεισφέρει και στο σύμπαν της DC, ως King Shark στο Suicide Squad.

Το ποιος θα μπορούσε να είναι ο “κατάλληλος” ρόλος για τον Schwarzenegger παραμένει αβέβαιο ωστόσο, αφού ο ηθοποιός δεν ανέφερε κάποιον χαρακτήρα που θα ήθελε να ενσαρκώσει. Όπως και να ‘χει όμως, μην παραξενευτείτε αν τον δείτε στο MCU μελλοντικά.