Minecraft: Αποκαλύφθηκε ένα ακόμη όνομα που θα παίξει στην επερχόμενη ταινία

Ένας γνωστός ηθοποιός θα παίξει πλάι στον Jason Momoa
24 Μαΐου 2023 18:16
Minecraft: Αποκαλύφθηκε ένα ακόμη όνομα που θα παίξει στην επερχόμενη ταινία

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες που αφορούν την ταινία Minecraft της Warner Bros. Discovery. Όπως έγινε γνωστό, ένα μεγάλο όνομα που κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίζετε από την τηλεοπτική σειρά What We Do in the Shadows πρόκειται να βρίσκεται μέσα στο cast.

Όπως μεταφέρει το Deadline, ο Matt Berry της γνωστής σειράς βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει και να παίξει στο Minecraft πλάι στον Jason Momoa. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του Berry, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα από τον αγαπητό κόσμο που δημιούργησε η Mojang.

Επίσης, άγνωστός παραμένει και ο ρόλος του Momoa, αν και πολλές φήμες τον θέλουν να υποδύεται τον Steve, τον ίσως δημοφιλέστερο χαρακτήρα στο σύμπαν του Minecraft. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jared Hess του Napoleon Dynamite και η Warner Bros. δεν έχει αποκαλύψει καν την πλοκή της ταινίας.

Minecraft: Η ταλαιπωρημένη ταινία με τον Jason Momoa έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

Την παραγωγή θα συμμετέχουν οι Jon Berg, Cale Boyter και Jon Spaihts, μαζί με τους Mary Patent, Roy Lee και Jill Messick -η τελευταία θα λάβει τα credits μετά θάνατον καθώς έφυγε από τη ζωή το 2018.

Η Mojang Studios είναι η εταιρία δημιουργός του Minecraft και αποτελεί το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, μετρώντας πάνω από 238 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως από την κυκλοφορία του το 2011.

Η live-action ταινία του Minecraft θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Απριλίου του 2025.