Superman Legacy: Η επικρατέστερη για νέα Lois Lane σπάει τη σιωπή της

Η Rachel Brosnahan απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες
17 Μαΐου 2023 15:31
Superman Legacy: Η επικρατέστερη για νέα Lois Lane σπάει τη σιωπή της

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν έντονες φήμες για το cast του Superman: Legacy αλλά και τα επικρατέστερα ονόματα που θα υποδυθούν τους βασικούς ρόλους, όπως αυτόν της Lois Lane. Στην προκειμένη η επικρατέστερη υποψήφια στη λίστα της DC και του James Gunn είναι η Rachel Brosnahan, την οποία οι δημοσιογράφοι ρώτησαν για τα όσα ακούγονται. 

Η Brosnahan δήλωσε ενθουσιασμένη με την ιδέα να γίνει η νέα Λόις Λέιν του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, στη συνέντευξή της στο The View αλλά δήλωσε ότι: "Μην παίρνετε τις μετρητοίς όσα διαβάζετε στο ίντερνετ, αλλά θα ήταν κάτι το καταπληκτικό. Μεγάλωσα βλέποντας τη Lois Lane. Αυτή την φοβερή και ταλαντούχα δημοσιογράφο που απέχει πολύ από μια απλή κοπέλα που χρειάζεται να σωθεί από κάποιον. Θα έλεγα ναι αμέσως αν μου έκαναν πρόταση."

Πρόκειται για την ηθοποιό που πρωταγωνίστησε στην σειρά "The Marvelous Mrs. Maisel" του Amazon Prime Video, η οποία την έφερε και υποψηφιότητα για βραβείο Emmy, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στη σειρά "House of Cards" του Netflix. Παράλληλα, βέβαια, οι φήμες λένε πως υπάρχουν κι άλλες ηθοποιοί στη λίστα για την δεσποινίδα Lane όπως οι Emma Mackey (Sex Education, Barbie), Phoebe Dyvenor (Bridgerton) και Samara Weaving (Scream VI). 

Ένα από τα ονόματα που έχει κλειδώσει είναι αυτό του Nicholas Hoult στο ρόλο του κακού Lex Luthor. Ο Hoult πρόσφατα έπαιξε στην ταινία Renfield, ενώ παλιότερα είχε παίξει τον "Beast" στις ταινίες X-Men

Από την άλλη ως τον πιο επικρατέστερο από την λίστα για νέο Σούπερμαν θεωρείται πως είναι ο David Corenswet, που έπαιξε μαζί με την Mia Goth στην ταινία "Pearl", ενώ συμμετείχε και στη σειρά "Hollywood" του Netflix δια χειρός Ryan Murphy. Λέγεται ότι οι τελικές ανακοινώσεις για το ποιοι θα παίξουν στο Superman: Legacy θα γίνουν τον ερχόμενο Ιούλιο στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con 2023. 

Ο Gunn αποκάλυψε σε συνέντευξη στο Wired ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2024.

Η σύνοψη της ιστορίας του Superman: Legacy, δίνει μια πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε: "Το Superman: Legacy αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη."

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει o Gunn εντός του DC Universe καθώς γράφει και το "Creature Commandos", μια animated σειρά για το Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του.

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Το Superman: Legacy θα παίξει στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2025.