Superman: Legacy - Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους

Δείτε τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι της DC και του James Gunn
15 Μαΐου 2023 08:51
Superman: Legacy - Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους

Το ταξίδι της εύρεσης του νέου Superman της DC έχει ξεκινήσει με την παραγωγή του James Gunn να παίρνει μπρος για τα καλά. Ήδη όμως χάρη στο ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter μαθαίνουμε τα επικρατέστερα ονόματα που ακούγονται ότι θα παίξουν τους βασικούς ρόλους των Clark Kent/Superman, Lex Luthor και Lois Lane στην ταινία Superman: Legacy

Για τον ρόλο του Superman το επικρατέστερο όνομα βάσει των πληροφοριών είναι ο David Corenswet, που έπαιξε μαζί με την Mia Goth στην ταινία "Pearl", ενώ συμμετείχε και στη σειρά "Hollywood" του Netflix δια χειρός Ryan Murphy. Υπάρχουν δύο ακόμα υποψήφιοι που ο Gunn έχει κατά νου αλλά δεν κατονομάζονται. 

Είχε περάσει το όνομα του Jacob Elordi επίσης ως νέου Superman αλλά ο σταρ της σειράς "Euphoria" του HBO δεν τρελαινόταν να κυνηγήσει το ρόλο. Όσο για τη Lois Lane, το όνομα της Emma Mackey παίζει αρκετά δυνατά, την οποία θα ξέρετε από τη σειρά "Sex Education" αλλά και την επερχόμενη ταινία "Barbie". 

Η βραβευμένη με Emmy, Rachel Brosnahan των σειρών "The Marvelous Mrs. Maisel" και "House of Cards" είναι ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα. Μάλιστα το ρεπορτάζ τονίζει ότι τα πήγε περίφημα στην οντισιόν αλλά στα 32 της χρόνια ίσως να είναι λίγο μεγάλη για τις νεαρότερες ηλικίες που ψάχνει ο Gunn σε αυτή τη βερσιόν της ιστορίας. 

Κάποια από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της DC δεν έχουν κάνει καν δοκιμαστικό, τονίζει το THR και οι πηγές του με την παραγωγή να μη βρίσκεται ακόμη καν κοντά στο να επιλέξει. Ωστόσο, ένα όνομα που λέγεται ότι έχει κλειδώσει είναι αυτό του Nicholas Hoult στο ρόλο του κακού Lex Luthor. Ο Hoult πρόσφατα έπαιξε στην ταινία Renfield, ενώ παλιότερα είχε παίξει τον "Beast" στις ταινίες X-Men

Βέβαια, το όνομα του Hoult γύρω από την DC και τις superhero ταινίες της τριγυρίζει καιρό τώρα αφού ήταν ανάμεσα στους επικρατέστερους για τον Batman του Matt Reeves, έναν ρόλο που τελικά κατέληξε στον Robert Pattinson και είναι αγαπητός στους ιθύνοντες της Warner Bros. από τότε που έπαιξε στο Mad Max: Fury Road

Ο Gunn αποκάλυψε σε συνέντευξη στο Wired ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2024.

Η σύνοψη της ιστορίας του Superman: Legacy, δίνει μια πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε: "Το Superman: Legacy αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη."

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει o Gunn εντός του DC Universe καθώς γράφει και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του.

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Το Superman: Legacy θα παίξει στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2025.