Ο James Gunn αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Superman: Legacy (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα εποχή για την DC
13 Μαΐου 2023 14:24
Ο James Gunn αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Superman: Legacy (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο James Gunn μόλις αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Superman: Legacy, της νέας ταινίας των DC Studios, που θα βρίσκεται μέσα στο ανανεωμένο και ολοκαίνουργιο σύμπαν.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο Wired, ο James Gunn και ο Sean Gunn αποκάλυψαν ότι το Superman: Legacy θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του τον Ιανουάριο του 2024. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ήδη η παραγωγή έχει ξεκινήσει με τα κοστούμια, την καλλιτεχνική διεύθυνση και πολλά ακόμη “πραγματάκια” να τρέχουν ήδη.

Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο έτος που διανύουμε θα μάθουμε επιτέλους και ποιος θα παίξει τον “Man of Steel”, αφού τελικά δε θα είναι ο Henry Cavill. Επιπροσθέτως, ξέρουμε ήδη ότι η πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί για τις 11 Ιουλίου του 2025.

Πρόσφατα, η Warner Bros. αποκάλυψε την σύνοψη της ιστορίας του Superman: Legacy, δίνοντας μια πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε:

Το Superman: Legacy αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει o Gunn εντός του DC Universe καθώς γράφει και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του.

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Το Superman: Legacy θα παίξει στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2025. Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη που έκανε ο James Gunn στο Wired.