Θα επιστρέψει η Margot Robbie στο ρόλο της Harley Quinn; - Η απάντηση του James Gunn

Είτε ως Harley Quinn, είτε σε κάποιο άλλο ρόλο
05 Ιανουαρίου 2024 20:21
Θα επιστρέψει η Margot Robbie στο ρόλο της Harley Quinn; - Η απάντηση του James Gunn

Έχουμε αρκετό καιρό να δούμε την Margot Robbie σε κάποιο ρόλο που να αφορά μία χαρακτήρα της DC και όπως όλα δείχνουν, ο James Gunn ενδιαφέρεται για την επιστροφή της. Ο σκηνοθέτης και CEO των DC Studios ετοιμάζει εδώ και καιρό το νέο ανανεωμένο κινηματογραφικό σύμπαν της DC και όπως δήλωσε μεταξύ άλλων, θα ήθελε να ξανά δει την “Barbie” στο πλατό.

Πρόσφατα, ένας δημοσιογράφος, ρώτησε την Margot Robbie πώς αισθάνεται που στο Joker 2, η Lady Gaga θα είναι η Harley Quinn. Η ηθοποιός, η οποία έπαιξε πρόσφατα στην ταινία της Barbie, είπε ότι πάντα ήθελε να δώσει αυτόν τον ρόλο σε μία άλλη γυναίκα.

Τώρα, ο James Gunn προέβη σε μερικές νέες δηλώσεις μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Threads, λέγοντας τα εξής:

Έχω να μιλήσω με την Margot Robbie όσον αφορά την Harley Quinn εδώ και πολύ καιρό. Αλλά θα ήθελα να συνεργαστώ και πάλι μαζί της για το ρόλο της Harley ή για κάποιον άλλον. Δεν υπάρχουν σχέδια αυτή τη στιγμή για να παίξει κάποια άλλη ηθοποιός αυτόν τον ρόλο (εκτός από την ταινία του Todd Phillips ή το animated σόου).

Όπως όλα δείχνουν, ο Gunn «είναι μέσα» για να επιστρέψει η Margot Robbie στο ρόλο αυτόν ή να παίξει και κάποια άλλη διαφορετική χαρακτήρα της DC.

Εσείς θέλετε να επιστρέψει η Margot Robbie στο ρόλο της Quinn; Πείτε μας στα σχόλια!