Η κόρη του Paul Walker θα εμφανιστεί στο Fast X – Οι συγκινητικές δηλώσεις της (ΦΩΤΟ)

Το νέο κεφάλαιο του franchise θα παίξει στις 19 Μαΐου
12 Μαΐου 2023 18:00
Η κόρη του Paul Walker θα εμφανιστεί στο Fast X – Οι συγκινητικές δηλώσεις της (ΦΩΤΟ)

Πρόσφατα μάθαμε ότι το φινάλε του Fast θα αποχαιρετήσει έτσι όπως πρέπει και με τον καλύτερο τρόπο τον Brian O’ Conner, τον οποίο υποδυόταν ο αείμνηστος ηθοποιός Paul Walker. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν την κόρη του Walker, την Meadow Walker.

Όπως έγινε γνωστό, εκείνη θα εμφανιστεί στο Fast X κάνοντας ένα cameo και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα. Η Meadow Walker φαίνεται ότι θα υποδυθεί μία αεροσυνοδό.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Η λεζάντα που συνόδευσε την παραπάνω φωτογραφία γράφει μεταξύ άλλων:

To πρώτο Fast κυκλοφόρησε όταν ήμουν ενός έτους! Μεγάλωσα βλέποντας τον πατέρα μου, τον Vin και τους άλλους ηθοποιούς μέσα από τα μόνιτορ. Χάρη στην μπαμπά μου γεννήθηκα στην οικογένεια του Fast. Δεν μπορώ να πιστέψω τώρα ότι θα είμαι και εγώ εκεί, με όλους αυτούς που με είδαν να μεγαλώνω.

Ευχαριστώ επίσης τον σκηνοθέτη Louis Leterrier για την καλοσύνη, την υπομονή και την υποστήριξή του. Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορώ να τιμήσω την κληρονομιά του πατέρα μου.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων τους Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Το Fast X αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.