Το The Fast & The Furious: Tokyo Drift παίζει από σήμερα στους κινηματογράφους της Ελλάδας

Για να σας ψήσει πριν το Fast X!
11 Μαΐου 2023 19:30
Το The Fast & The Furious: Tokyo Drift παίζει από σήμερα στους κινηματογράφους της Ελλάδας

Τα The Fast and the Furious (επανέκδοση 2001) και 2 Fast 2 Furious (επανέκδοση 2003) έπαιξαν στους ελληνικούς κινηματογράφους και τώρα ήρθε η ώρα για να μεταφερθείτε στο Tokyo! Και ο λόγος είναι γιατί από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε την 3η ταινία του franchise στη χώρα μας, με καλύτερη εικόνα και ήχο.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα 11 Μαΐου, έφτασε το The Fast & The Furious: Tokyo Drift (Μαχητές των Δρόμων: Tokyo Drift) στους κινηματογράφους της Ελλάδας με την επανέκδοσή του. Η επανέκδοση σημαίνει ουσιαστικά ότι η ταινία έρχεται με πολύ καλύτερη εικόνα στις αίθουσες, αλλά και βελτιωμένο ήχο. Οπότε, σε περίπτωση που θέλετε να την δείτε και πάλι, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Το Tokyo Drift κυκλοφόρησε το 2006 και γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως με έσοδα που ξεπέρασαν τα 150 εκατομμύρια δολάρια. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Justin Lin, ενώ το σενάριο έγραψε ο Chris Morgan. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Lucas Black, Zachery Ty Bryan και Shad Moss.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει:

Ο Σον Μπόσγουελ αναγκάζεται να καταφύγει στο σπίτι του πατέρα του στο Τόκυο, καθώς στην Αμερική τον περιμένει μία ποινή φυλάκισης… Εκεί, ανακαλύπτει τους αγώνες drift. Λάτρης της ταχύτητας ο ίδιος, θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπος με τον "βασιλιά" του drift στο Τόκυο και, μοιραία, θα χάσει…

Για να ξεπληρώσει το χρέος του θα χρειαστεί να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στον υπόκοσμο της Yakuza, της Ιαπωνικής μαφίας… Οι αγώνες δεν είναι πια ένα μετεφηβικό παιχνίδι, το ρίσκο θα είναι οριακό και ως έπαθλο θα οριστεί το πολυτιμότερο αγαθό: η επιβίωση… Κι όλα αυτά σε μία μεγαλούπολη-σταυροδρόμι πολλών λαών και πολιτισμών, όπου το πιο εύκολο πράγμα είναι να περάσεις το όριο ταχύτητας και να ερωτευτείς το λάθος κορίτσι…

 

Fast and Furious: Τα αληθινά γεγονότα και πρόσωπα που ζωντάνεψαν τη φαμίλια του Vin Diesel. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Φυσικά, οι προβολές των Fast and Furious έγιναν για να σας ψήσουν για την δέκατη ταινία, το Fast X, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας σε λίγες ημέρες.

Στο Fast X θα εμφανιστούν οι Vin Diesel, Jason Momoa, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Το Fast X έγινε παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα εντελώς δωρεάν

Το Fast X θα παίξει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Μαΐου.