Robert De Niro: Ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας για 7η φορά στα 79 του χρόνια

Πάνω σε μια συνέντευξη έκανε την αναπάντεχη ανακοίνωση
10 Μαΐου 2023 16:33
Robert De Niro: Ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας για 7η φορά στα 79 του χρόνια

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro) κατά τη διάρκεια μια τυπικής συνέντευξης για την προώθηση της νέας του ταινίας, "About My Father" έκανε την αποκάλυψη πως έγινε πατέρας για 7η φορά καθώς διανύει το 79ο έτος της ηλικίας του. 

Μιλώντας στο ET Canada ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός των "Taxi Driver", "Ο Ιρλανδός" και "Ο Νονός" έβγαλε την είδηση πως υποδέχθηκε το 7ο παιδί του. Στο βίντεο της συνέντευξης που δόθηκε στην δημοσιότητα, τη στιγμή που η δημοσιογράφος του λέει "Ξέρω ότι έχετε έξι παιδιά" ο De Niro της απαντά "Για την ακρίβεια έχω επτά. Μόλις αποκτήσαμε ένα μωρό", κάτι που προκάλεσε την έκπληξη της δημοσιογράφου.

Μετέπειτα την είδηση επιβεβαίωση ο ατζέντης του De Niro στο AFP χωρίς ωστόσο να δοθεί κάποια περαιτέρω πληροφορία για το φύλο του παιδιού ή το όνομα της μητέρας του.

Λέγεται πως εδώ και χρόνια διατηρεί δεσμό με την Tiffany Chen (Τίφανι Τσεν) η οποία είναι προπονήτρια πολεμικών τεχνών. 

Υπήρξε παντρεμένος με την Diane Abbott από το 1976 έως το 1988, και μαζί απέκτησαν έναν γιο, ενώ ο Ντε Νίρο υιοθέτησε την Drena, κόρη της Abbott από προηγούμενη σχέση. Το 1995 ήρθαν στη ζωή οι δίδυμοι γιοι του Άαρον και Τζούλιαν, από τον τότε δεσμό του με την Τούκι Σμιθ. Από το 1997 έως το 2018 ο Ντε Νίρο ήταν παντρεμένος με την Γκρέις Χάιταουερ, με την οποία απέκτησε τον γιο Έλιοτ και την κόρη Έλεν Γκρέις.

"Δεν νομίζω ότι είμαι κουλ μπαμπάς", δήλωσε ο Ντε Νίρο λίγο μετά από την αποκάλυψη του 7ου παιδιού του και εν μέσω της συνέντευξης για την ταινία με -τον ταιριαστό τίτλο- About My Father.

Η νέα του ταινία "About My Father" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 26 Μαίου. Ανάμεσα στα επόμενα project του είναι η σειρά "Zero Day" που θα προβληθεί στο Netflix και θα αποτελέσει τον πρώτο του ρόλο σε σειρά.