Robert De Niro: Ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του θα είναι στο “Zero Day“ του Netflix

Πήρε το πράσινο φως το πολιτικό θρίλερ που θα παίξει ο θρυλικός ηθοποιός
02 Μαρτίου 2023 00:59
Robert De Niro: Ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του θα είναι στο “Zero Day“ του Netflix

Για δεύτερη φορά σε παραγωγή του Netflix θα δούμε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro) μετά τον "Ιρλανδό" (The Irishman) του Martin Scorsese, μόνο που τώρα πρόκειται για μια τηλεοπτική σειρά. 

Αν και είχαμε ακούσει εδώ και καιρό ότι ετοιμάζεται, το Netflix τώρα ανακοίνωσε επίσημα τη σειρά "Zero Day" στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο De Niro, όντας ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος της λαμπρής καριέρας του, ενώ θα είναι και παραγωγός της. 

Την μίνι σειρά των 6 επεισοδίων υπογράφει ο Eric Newman, δημιουργός του "Narcos" και ο Noah Oppenheim (Jackie). Στη σκηνοθετική καρέκλα όλων των επεισοδίων θα κάτσει η Leslie Linka Glatter έχοντας στο ρεζουμέ της επεισόδια των σειρών "Homeland" και "Mad Men". 

To Zero Day βασίζεται σε μια ιστορία του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα, Michael S. Schmidt και το οποίο περιγράφει σαν ένα πολιτικό θρίλερ "βγαλμένο από την πραγματικότητα". 

Το σενάριο της σειράς ξεκινάει από ένα πολύ απλό ανθρώπινο ερώτημα, όπως αναφέρει η περιγραφή, καθώς "θέτει το ερώτημα που απασχολεί τους πάντες - πώς βρίσκουμε την αλήθεια σε έναν κόσμο που βρίσκεται σε κρίση, έναν κόσμο που φαίνεται να διαλύεται από δυνάμεις εκτός του ελέγχου μας; Και σε μια εποχή που βρίθει από θεωρίες συνωμοσίας και τεχνάσματα, πόσο από αυτές τις δυνάμεις είναι προϊόντα της δικής μας πράξης, ίσως ακόμη και της δικής μας φαντασίας;"

Ο επτά φορές υποψήφιος για Όσκαρ βραβείο ηθοποιός έχει κερδίσει τα δύο της καριέρας του για τις ερμηνείες στις ταινίες "Raging Bull" (Α' Ανδρικού) και The Godfather Part II (Β' Ανδρικού). Στην καριέρα του επίσης έχει βρεθεί υποψήφιος και για Emmy χάρη στην ερμηνεία του στην τηλεταινία "Wizard of Lies" του HBO, υποδυόμενος τον Bernie Madoff.