Η Warner Bros. άλλαξε την ημερομηνία του Aquaman and the Lost Kingdom

Το sequel του Jason Momoa θα έρθει λίγες ημέρες αργότερα
28 Οκτωβρίου 2023 14:23
Η Warner Bros. άλλαξε την ημερομηνία του Aquaman and the Lost Kingdom

Η Warner Bros. Discovery άλλαξε την ημερομηνία πρεμιέρας για το Aquaman and the Lost Kingdom, καθώς φαίνεται ότι ήθελε να δώσει περισσότερο χρόνο στο Wonka, το οποίο κυκλοφορεί σχεδόν μία εβδομάδα πριν το sequel του Jason Momoa.

Πιο συγκεκριμένα, η Warner Bros. Ανακοίνωσε ότι η ταινία δε θα καταφθάσει τελικά στις 20 Δεκεμβρίου που αρχικά προοριζόταν και αντ’ αυτού θα κάνει πρεμιέρα δύο ημέρες μετά στις 22 του ίδιου μήνα. Το Aquaman 2 θα κυκλοφορήσει ημέρα Παρασκευή και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα έρθει στις 21 του Δεκέμβρη, καθώς οι περισσότερες ταινίες παίζουν ημέρα Πέμπτη.

Η επίσημη σύνοψη του Aquaman 2 έχει ως εξής:

Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να διακατέχεται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομακτικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απρόσμενη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή.

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).

Προσπάθησε ο Jason Momoa να διώξει την Amber Heard από το Aquaman 2; Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, η Warner έκανε ακόμη μία αλλαγή σε μία επερχόμενη μεγάλη ταινία της, το Wise Guys με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro, η οποία άλλαξε πλέον ονομασία και θα ακούει στο όνομα “Alto Knights". Η νέα ταινία του θρυλικού ηθοποιού θα παίξει τελικά στις 14 Νοεμβρίου του 2024 και όχι τον Φεβρουάριο που αρχικά προοριζόταν.

Το Aquaman and the Lost Kingdom θα κάνει πρεμιέρα πλέον στις 22 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή, ενώ στην Ελλάδα θα μπορούσε κάλλιστα να καταφθάσει μία μέρα πριν, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ταινίες. Το Alto Knights θα παίξει στις 14 Νοεμβρίου 2024.