Mission Impossible - Dead Reckoning: Αυτό με τον Tom Cruise πάνω στο τρένο το είδατε;

Το νέο στιγμιότυπο αποκαλύπτει ένα από τα τρελά stunts της ταινίας
05 Μαΐου 2023 18:10
Mission Impossible - Dead Reckoning: Αυτό με τον Tom Cruise πάνω στο τρένο το είδατε;

Το σίγουρο είναι πως το Mission Impossible 7 θα έχει πολλά stunts που θα μας κόψουν την ανάσα, πάντοτε σε εκτέλεση Tom Cruise όπως έχουμε δει κατά καιρούς με κλεφτές ματιές από τα γυρίσματα της ταινίας. Το ίδιο θα σκοπεύει να κάνει και το φινάλε της ιστορίας του Ethan Hunt, το Mission Impossible 8 ή "Mission Impossible: Dead Reckoning Part 2".

Εκείνο όμως απέχει πολύ μέχρι να το δούμε, μιας και προ των πυλών είναι η κυκλοφορία του Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1, για το οποίο το περιοδικό Empire επιφύλασσε ένα ειδικό μίνι αφιέρωμα και ένα αποκαλυπτικό υλικό που αξίζει να δείτε. 

Μέσα από αυτό κυκλοφόρησε ένα νέο στιγμιότυπο από την ταινία, στο οποίο ο Ethan Hunt του Τομ Κρουζ παλεύει με τον εχθρό του, Esai Morales, πάνω σε ένα τρένο που κινείται ταχύτατα. Πρόκειται για μια από τις πιο παράτολμες σκηνές για την οποία κλεφτά είχαμε δει σε backstage φωτογραφίες και από παπαράτσι πριν από τρία χρόνια, όταν την γύριζαν στην Νορβηγία. 

Κυριολεκτικά γύρισαν μια σκηνή πάλης πάνω σε ένα κινούμενο τρένο και όπως είχε πει παλιότερα στο Empire ο σκηνοθέτης, Christopher McQuarrie: "Κάνουμε μια ταινία που περιλαμβάνει σκηνές που πλέον δεν τις γυρνάνε με πρακτικό τρόπο για κανέναν λόγο και δεν έχει γίνει εδώ και πάρα μα πάρα πολύ καιρό. Όπως με πολλά άλλα πράγματα στο Mission Impossible εάν ξέραμε τις δυσκολίες από πριν, δε θα το κάναμε ποτέ."

Δείτε το νέο στιγμιότυπο του Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1:

Τα γυρίσματα του Dead Reckoning Part 1 ολοκληρώθηκαν τρία χρόνια μετά -λόγω και της πανδημίας- και συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου, όταν ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram για αυτόν τον λόγο. 

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν οι Tom CruiseVing Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια και μπήκε μέσα στις ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών. Συγκριτικά ο προκάτοχός του, το "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.