Guardians of the Galaxy 3: 'Ακούστηκε η πρώτη βρισιά σε ταινία της Marvel - Δείτε τη σκηνή

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα κάνει το βάπτισμα του πυρός
24 Απριλίου 2023 21:58
Guardians of the Galaxy 3: 'Ακούστηκε η πρώτη βρισιά σε ταινία της Marvel - Δείτε τη σκηνή

Κάποια σκηνικά για τις ταινίες της Marvel Studios είναι υπερβολικά και ακατάλληλα, όταν πρέπει να υπάγονται στην ηλικιακή βαθμολόγηση του PG-13 ώστε όλες οι ηλικίες να μπορούν να τις παρακολουθούν στις αίθουσες. Οι βωμολοχίες είναι μέσα στις απαγορεύσεις και κάτι που απλώς δεν υπάρχει στον κόσμο του MCU, ούτε στο ελάχιστο. Και μην παίρνετε για παράδειγμα τον Deadpool διότι οι δυο ταινίες του ήταν εξαιρέσεις καθώς αποτελούσαν παραγωγή της Fox. 

Χάρη στον James Gunn και την τολμηρή του σκηνοθεσία το MCU θα βαδίσει για πρώτη φορά στα μονοπάτια των κακών λέξεων. Ναι, πράγματι, το Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα είναι η πρώτη ταινία της Marvel Studios που θα ακουστεί βρισιά κανονικά

Ποιοι συμμετέχουν στη σκηνή; Οι Peter Quill και Nebula των Chris Pratt και Karen Gillan, όπου ο Star Lord εκνευρίζεται με το γεγονός ότι η Nebula δε ξέρει πως ανοίγει μια πόρτα αυτοκινήτου. Τα νεύρα κορυφώνονται στην ατάκα του Star-Lord ο οποίος της λέει "Απλά άνοιξε τη γα**πόρτα!". 

Ο Gunn όντας ιδιαίτερα δραστήριος στο Twitter απάντησε στην ερώτηση ενός fan για το ενδεχόμενο να υπάρχουν περισσότερες... κακές λεξούλες στο "Guardians 3" λέγοντας: "Μπορούμε να έχουμε μόλις μία βρισιά σε ταινία κατηγορίας PG 13. Δεν το είχαμε σχεδιάσει εξαρχής κιόλας, γιατί το είπα στον Chris να το βάλει όσο ήμασταν στο πλατό, έκανε την σκηνή πιο αστεία και έτσι την κρατήσαμε."

Δείτε την επίμαχη σκηνή του Guardians of the Galaxy Vol. 3: 

Ο Gunn επιβεβαίωσε ότι το "Vol. 3" θα διαρκεί περίπου 2.30 ώρες, όντας έτσι μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια ταινίες στην ιστορία του MCU. Ο Dave Bautista μιλώντας για το γεγονός πως θα παίξει για τελευταία φορά τον Drax, δήλωσε τα εξής: 

Είμαι τόσο μα τόσο ευγνώμον για το ρόλο του Drax. Τον αγαπάω, αλλά υπάρχει και μια ανακούφιση πως πλέον τελείωσε. Δεν ήταν πάντοτε ευχάριστα τα πράγματα. Ήταν δύσκολο ο ρόλος. Η διαδικασία του μακιγιάζ με εξουθένωνε και δεν ξέρω εάν θα θέλω ο Drax να είναι η κληρονομιά μου. Πρόκειται για μια χαζή ερμηνεία και θέλω να κάνω πιο δραματικούς ρόλους. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean GunnWill Poulter (Adam Warlock), Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, την Elizabeth Debicki αλλά και την Jennifer Holland.

Το Guardians of the Galaxy Volume 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου του 2023