Deadpool 3: Αυτός ο Wolverine του Hugh Jackman θα είναι διαφορετικός από των X-Men

Νέες πληροφορίες από τον Ryan Reynolds για το ρόλο του Wolverine στο threequel
19 Απριλίου 2023 23:11
Deadpool 3: Αυτός ο Wolverine του Hugh Jackman θα είναι διαφορετικός από των X-Men

Η υπόσχεση του Hugh Jackman για την επικείμενη επιστροφή του ως Wolverine στο Deadpool 3 ήταν πως δε θα χαλάσει όλα όσα έγιναν στο timeline των ταινιών X-Men και του "Logan".

Αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα δούμε μια άλλη βερσιόν του χαρακτήρα λόγω της ένταξής του στο MCU αλλά και τα τερτίπια του Multiverse, τα οποία επιτρέπουν χάρη στους 'Variants' να δούμε διαφορετικές βερσιόν των ήδη γνωστών και λατρεμένων χαρακτήρων. Όπως έγινε για παράδειγμα με τον Patrick Stewart ως Professor X στο "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". 

Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί άλλα αφήνεται να εννοηθεί συχνά πυκνά από τα λόγια τόσο του Jackman όσο και του Ryan Reynolds. Τώρα ο Reynolds σε μια νέα του συνέντευξη στο ET Canada έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για το πώς θα είναι αυτός ο "νέος" Wolverine που θα δούμε στο Deadpool 3. 

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα αποτελεί μια μεγάλη απόκλιση ο χαρακτήρας του σε σχέση με τους προηγούμενους Wolverine που έπαιξε στη μεγάλη οθόνη. 

"Θέλαμε να το κάνουμε αυτό εδώ και δεκαετίες... είναι περιέργως η τέλεια στιγμή", δήλωσε ο Ρέινολντς για τη συνεργασία του με τον Τζάκμαν. "Δεν σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ να τον πείσω να επιστρέψει ως Wolverine. Απλά τον ενοχλούσα σαν τσιμπούρι τα τελευταία πολλά χρόνια. Πιστεύω στο timing, όσο και στη σκληρή δουλειά και την τύχη και σε όλες αυτές τις διασταυρώσεις που υποτίθεται ότι πρέπει να συμβούν. Ο συγχρονισμός είναι το σημαντικότερο. Νομίζω ότι ήταν έτοιμος. Νομίζω ότι ήταν ενθουσιασμένος".

Το highlight των δηλώσεων του Reynolds όμως βρίσκεται στο εξής σημείο όπου αναφέρει: 

Και αυτό που του προτείναμε ήταν αρκετά διαφορετικό από τον χαρακτήρα που γνωρίζει και τον χαρακτήρα που έχει αφήσει πίσω του, ώστε να του δώσει κάτι εντελώς φρέσκο για να παίξει και κάτι που πραγματικά θα τον ενθουσιάσει".

Σε άλλη συνέντευξη πριν μερικούς μήνες, ο Χιου Τζάκμαν είχε δηλώσει -μάλλον καταλάθος- ότι θα παίξει διπλό ρόλο στο Deadpool 3, κλείνοντας το μάτι ότι θα δούμε παραπάνω από έναν "Logan" στην ταινία. 

Στο Deadpool 3 θα δούμε και μερικές δυνατές επιστροφές αγαπημένων χαρακτήρων όπως της Morena Baccarin και Stefan Kapicic στους ρόλους των Vanessa και Colossus, μαζί με τους Karan Soni και Leslie Uggams, οι οποίοι θα επιστρέψουν ως Dopinder και Blind Al αντίστοιχα. 

Ανάμεσα στα φρέσκα πρόσωπα του Deadpool 3 είναι ο Matthew Macfadyen της σειράς "Succession" και η Emma Corrin της σειράς "The Crown". Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των "Free Guy", "The Adam Project" και "Stranger Things", ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.