Deadpool 3: Από το Succession του HBO στο MCU - Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του cast

Η νεότερη προσθήκη του cast ίσως να είναι και η σημαντικότερη
31 Μαρτίου 2023 08:59
Deadpool 3: Από το Succession του HBO στο MCU - Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του cast

Με ένα ακόμη δυνατό και ανερχόμενο όνομα θα πλαισιωθούν οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman στο Deadpool 3. To ρεπορτάζ του Deadline αποκαλύπτει ότι η νεότερη προσθήκη του cast είναι ο Matthew Macfadyen της επιτυχημένης και βραβευμένης σειράς "Succession" του HBO, εκεί όπου παίζει το ρόλο του Tom Wambsgans, συζύγου της Shiv Roy της Sarah Snook. 

Και μπορεί το Deadline να μην αναφέρει κάτι, αλλά το The Direct μεταδίδει με δικές του πηγές ότι θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο με έντονα κωμικά στοιχεία πλάι στους Deadpool και Wolverine των Reynolds και Jackman. Αυτός ο ρόλος είναι του Hydra Bob ενός χαρακτήρα από τα κόμικ του Deadpool που είχε μάλιστα αναφερθεί στην πρώτη ταινία. Αποτελεί έναν αντίπαλο του Wade Wilson και μια ακόμη πιο γελοία βερσιόν του ήδη ξέφρενου Deadpool. 

Βέβαια, όλα αυτά μένει να επιβεβαιωθούν οπότε λάβετέ τα με κάθε επιφύλαξη. Ο Macfadyen βραβεύτηκε κιόλας με το Emmy Β' Ανδρικού σε δραματική σειρά για την ερμηνεία του στο Succession. 

Σε μια άλλη του πρόσφατη συνέντευξη ο σταρ του Deadpool 3 αποκάλυψε και μια λεπτομέρεια για την ταινία που πιθανότατα να είναι spoiler

Πρόσφατα μάθαμε για το τρίτο όνομα του cast που είναι η Emma Corrin από τη σειρά The Crown του Netflix. Στο Deadpool 3, που ίσως και να λέγεται τελικά "Wolverine and Deadpool", θα είναι σαν το σκύλο με τη γάτα οι δυο τους, όπως έχει κάνει tease σε πρόσφατες συνεντεύξεις ο Hugh Jackman. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Charlie Cox δήλωσε πως "υπάρχει χώρος" για εμφάνιση του Daredevil στην ταινία. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των "Free Guy", "The Adam Project" και "Stranger Things", ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.