Deadpool 3: O Ryan Reynolds απαντά στη γκάφα του Hugh Jackman για τον τίτλο του sequel (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνουν tease ή κάποιο πείραμα με τον τελικό τίτλο στα social media;
12 Ιανουαρίου 2023 19:09
Deadpool 3: O Ryan Reynolds απαντά στη γκάφα του Hugh Jackman για τον τίτλο του sequel (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια υπόθεση νέου γύρου τρολαρίσματος έχει εξελιχθεί ο τίτλος του Deadpool 3 που ενδέχεται να μην είναι αυτός τελικά.

Πρόσφατα ο Hugh Jackman είχε αναφερθεί στην πολυαναμενόμενη ταινία "κατά λάθος" ως "Wolverine and Deadpool" κάτι που οι Marvel fans τσίμπησαν, ισχυριζόμενοι πως πρόκειται για γκάφα. Φυσικά ο Ryan Reynolds δεν την άφησε ασχολίαστη, βάζοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά. 

Σε ένα νέο βίντεο από το λογαριασμό του στο Twitter, που φαινομενικά δεν έχει καμία σχέση με το Deadpool 3 αλλά τελικά έχει, ο Ryan Reynolds αντιδρά στη γκάφα του συμπρωταγωνιστή του. Προς το τέλος του παρακάτω βίντεο και με την κάμερα να "κλείνει" φαινομενικά ακούγεται να λέει ο Reynolds: "Τσκ, Wolverine και Deadpool...Πλάκα μας κάνει; Ούτε καν, βρε Chappie". 

Δείτε το εν λόγω βίντεο του Reynolds: 

Πρόκειται απλώς για τρολάρισμα μεταξύ των δύο ή κάτι παραπάνω; Το σενάριο πως πειραματίζονται με τη κοινή γνώμη στα social media, σχετικά με τον τελικό τίτλο που θα φέρει η ταινία είναι κάτι το πιθανό, μιας και μέχρι τώρα η προώθησή της έχει ξεφύγει από τα γνώριμα καλούπια. Ο χρόνος θα δείξει εάν τρολάρουν ή κάνουν tease όλον αυτόν τον καιρό. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε κιόλας για το εντατικό και σκληρό πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθήσει τους επόμενους 6 μήνες για να μπει σε φόρμα ενόψει των γυρισμάτων του Deadpool 3. 

Στο Deadpool 3 πλάι στον Ryan Reynolds θα δούμε τον Hugh Jackman να κάνει τη μεγαλειώδη επιστροφή του στο ρόλο του Wolverine για τελευταία φορά, εντός του MCU. Σε πρόσφατη εμφάνισή του ο Charlie Cox δήλωσε πως "υπάρχει χώρος" για εμφάνιση του Daredevil στην ταινία.  

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.