Deadpool 3: 6 μήνες σκληρής προπόνησης θα κάνει ο Hugh Jackman για να παίξει τον Wolverine

Φαίνεται πως ο ρόλος του απαιτεί πολλά για να επιστρέψει
07 Ιανουαρίου 2023 13:53
Deadpool 3: 6 μήνες σκληρής προπόνησης θα κάνει ο Hugh Jackman για να παίξει τον Wolverine

Όπως όλα δείχνουν, ο Hugh Jackman θα χρειαστεί να κάνει σκληρή προπόνηση για να βάλει και πάλι τη στολή του Wolverine για να εμφανιστεί στην 3η ταινία του Deadpool. Τουλάχιστον αυτό μαθαίνουμε τώρα μέσα από το Collider. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Jackman έδωσε μία συνέντευξη στον Chris Wallace και στο Who’s Talking to Chris Wallace και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για το Deadpool 3. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα χρειαστεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδυθεί και πάλι -μετά από χρόνια- τον Wolverine.

Η ιστορία του Deadpool 3 διαδραματίζεται πριν από το Logan, όπου εκεί πεθαίνει ο χαρακτήρας. Ειλικρινά, νόμιζα ότι τελείωσα με αυτόν τον χαρακτήρα. Ωστόσο, με ρωτούσαν κάθε φορά σε συνεντεύξεις ή ακόμα και ο Ryan Reynolds αν μπορούμε να ξανά κάνουμε κάτι με αυτόν τον χαρακτήρα. Και εγώ τους έλεγα όχι γιατί έχει τελειώσει για εμένα.

Χρειάζεται χρόνος... Έχουμε λοιπόν έξι μήνες περίπου μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Και δεν κάνω άλλη δουλειά τώρα. Είμαι με την οικογένειά μου και προπονούμε. Αυτή θα είναι η δουλειά μου για έξι μήνες. Και είμαι πραγματικά σε φόρμα αυτή τη στιγμή. Είμαι υγιής. Έχω ένα καλό μέρος για να ξεκινήσω. Και ζητώ συγγνώμη από τα κοτόπουλα... θα τρέχω ένα μίλι κάθε μέρα. Ξεκίνα να τρέχεις (Deadpool) γιατί σου’ ρχομαι! 

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Jackman είχε μιλήσει για τη σχέση που θα έχουν μεταξύ τους οι Wolverine και Deadpool: "Από το 0 μέχρι το 10 το πόσο κοντά βρίσκονται ως χαρακτήρες είναι πιο κοντά προς το μηδέν. Είμαστε τα άκρα αντίθετα. Μισούμε ο ένας τον άλλον. Το λέω από τη δικιά μου οπτική. Ο Wolverine ενοχλείται συνεχώς από τον Deadpool, του σπάει τα νεύρα. Θέλει να τον κοπανάει στο κεφάλι...επομένως, θα τον κοπανήσω πολλές φορές." 

Deadpool 3: Ο Ryan Reynolds προετοιμάζεται βλέποντας την απόλυτη Wolverine ταινία (ΦΩΤΟ)

Στο Deadpool 3 πλάι στον Ryan Reynolds θα δούμε τον Hugh Jackman να κάνει τη μεγαλειώδη επιστροφή του στο ρόλο του Wolverine για τελευταία φορά, εντός του MCU. Σε πρόσφατη εμφάνισή του ο Charlie Cox δήλωσε πως "υπάρχει χώρος" για εμφάνιση του Daredevil στην ταινία.  

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.