Deadpool 3: Γκάφα του Hugh Jackman; Του ξέφυγε ο κανονικός τίτλος της ταινίας (BINTEO)

Η απάντηση του Ryan Reynolds στο Twitter ήταν επίσης όλα τα λεφτά
04 Ιανουαρίου 2023 23:55
Deadpool 3: Γκάφα του Hugh Jackman; Του ξέφυγε ο κανονικός τίτλος της ταινίας (BINTEO)

Μάλλον σε γκάφα υπέπεσε ο Hugh Jackman (Χιου Τζάκμαν) σε μια πρόσφατη συνέντευξή του σχετικά με το Deadpool 3 καθώς όπως φαίνεται, αποκάλυψε τον πραγματικό τίτλο του sequel.

Η Marvel Studios κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να κρατήσει μυστικές τις πληροφορίες γύρω από τα projects της, όμως κάποιες φορές ο ενθουσιασμός των ηθοποιών είναι τόσο μεγάλος που παθαίνουν..."Tom Holland". 

Σε ένα βίντεο που ανέβασε ο Jackman στο Twitter μιλάει για την χρονιά που έρχεται και την ταινία "Spirited" που παίζει ο Ryan Reynolds, συμπρωταγωνιστής του στο Deadpool 3. Σε ένα σημείο όμως αναφέρεται στην πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel λέγοντας ότι "θα πρέπει να περάσω έναν ολόκληρο χρόνο με αυτόν γυρίζοντας το Wolverine and Deadpool". Από εκεί πιάστηκαν οι fans από κάτω στα σχόλια και έπιασαν τη γκάφα του Jackman καθώς για πρώτη φορά δεν αναφέρθηκε σε αυτό ως "Deadpool 3". 

Δείτε το βίντεο: 

Έτσι, το εξέλαβαν ως μια έμμεση επιβεβαίωση του τίτλου της ως "Wolverine and Deadpool" με τα σχόλια από κάτω να δίνουν και να παίρνουν. Από τον χορό δεν έλειψε ο Reynolds που απάντησε στον Jackman με πληρωμένη ατάκα του χαρακτήρα του Wolverine. Για να το καλύψει πιθανώς η στιχομυθία μεταξύ τους συνεχίστηκε και ο Jackman έγραψε "Πιασάρικο δεν είναι;"

Εάν όντως ήταν γκάφα ή ένα στημένο σκηνικό για να δοκιμάσουν τα νερά και τις αντιδράσεις των fans μένει να φανεί. Το Deadpool 3 άλλωστε από την πρώτη στιγμή έχει την πιο αντισυμβατική και τρολ προσέγγιση στην προώθηση και το marketing του. Αρκεί να θυμηθείτε πώς...μάθαμε ότι επιστρέφει ο Wolverine. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Jackman είχε μιλήσει για τη σχέση που θα έχουν μεταξύ τους οι Wolverine και Deadpool: "Από το 0 μέχρι το 10 το πόσο κοντά βρίσκονται ως χαρακτήρες είναι πιο κοντά προς το μηδέν. Είμαστε τα άκρα αντίθετα. Μισούμε ο ένας τον άλλο. Το λέω από τη δικιά μου οπτική. Ο Wolverine ενοχλείται συνεχώς από τον Deadpool, του σπάει τα νεύρα. Θέλει να τον κοπανάει στο κεφάλι...επομένως, θα τον κοπανήσω πολλές φορές."

Στο Deadpool 3 πλάι στον Ryan Reynolds θα δούμε τον Hugh Jackman να κάνει τη μεγαλειώδη επιστροφή του στο ρόλο του Wolverine για τελευταία φορά, εντός του MCU. Σε πρόσφατη εμφάνισή του ο Charlie Cox δήλωσε πως "υπάρχει χώρος" για εμφάνιση του Daredevil στην ταινία. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024