Peter Pan & Wendy: Το trailer για τη μοντέρνα έκδοση του κλασικού παραμυθιού μόλις κυκλοφόρησε

Έρχεται στο Disney Plus στις 28 Απριλίου
10 Απριλίου 2023 18:48
Peter Pan & Wendy: Το trailer για τη μοντέρνα έκδοση του κλασικού παραμυθιού μόλις κυκλοφόρησε

Η Disney κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Peter Pan & Wendy, το οποίο θα παίξει απευθείας μέσα από την streaming υπηρεσία Disney Plus και όχι στους κινηματογράφους. Πρωταγωνιστές στην ταινία είναι οι Alexander Molony (Peter Pan), Ever Anderson (Wendy) και Jude Law (Captain Hook).

Το κλασικό παραμύθι θα έρθει και πάλι στις οθόνες σας μέσα από μία νέα και μοντέρνα βερσιόν και υπόσχεται να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Το νέο trailer, λοιπόν, θέλει να σας δώσει μια ακόμη ματιά από αυτό και συνάμα να σας κλείσει ραντεβού για τις 28 Απριλίου, όπου είναι η παγκόσμια πρεμιέρα του.

Παρακολουθήστε το νέο trailer του Peter Pan & Wendy:

 

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Το Peter Pan & Wendy παρουσιάζει την Wendy Darling, μια νεαρή κοπέλα που θέλει να αποφύγει το οικοτροφείο, αφού γνωρίζει τον Peter Pan, ένα αγόρι που αρνείται να μεγαλώσει. Μαζί με τα αδέρφια της και μια μικροσκοπική νεράιδα, την Tinker Bell, ταξιδεύει με τον Peter στον μαγικό κόσμο της Neverland. Εκεί, συναντά έναν κακό πειρατή, τον Captain Hook, και ξεκινάει μια συναρπαστική και επικίνδυνη περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή της μια για πάντα.

Η Χώρα του Ποτέ ζωντανεύει για πρώτη φορά σε live-action, όπως θα δείτε με εντυπωσιακά σκηνικά και το πιο αξιοσημείωτο στην παραγωγή του Peter Pan & Wendy είναι ο σκηνοθέτης. Ο σκηνοθέτης δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο David Lowery, ο οποίος μας χάρισε πρόσφατα το The Green Knight με την A24.

Το cast εμπλουτίζεται και από τους Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk και Jim Gaffigan.

Το Peter Pan & Wendy θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Απριλίου στο Disney Plus.