Scream VI: Δείτε το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους

“Αυτός ο Ghostface δεν μοιάζει με κανέναν άλλο”
28 Φεβρουαρίου 2023 15:10
Scream VI: Δείτε το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους

Κυκλοφόρησε το trailer του Scream VI με ελληνικούς υπότιτλους μέσα από το κανάλι των Village στο YouTube και θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από τη νέα ταινία. Ο Ghostface πηγαίνει πλέον στη Νέα Υόρκη και σε αυτό το φιλμ πρόκειται να δείτε παλιά, αλλά και νέα πρόσωπα.

Μετά τους φόνους του τελευταίου Ghostface, οι 4 επιζήσαντες αφήνουν το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο. Αυτό λέει η περιγραφή του βίντεο αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι οι τέσσερις κεντρικοί χαρακτήρες θέλουν τώρα να κάνουν μια νέα αρχή.

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise θα απουσιάζει από το Scream 6. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που ισχυρίζεται ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Το Scream VI είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 9 Μαρτίο. Δείτε το νέο trailer του Scream VI με ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: