Venom 3: Ο Tom Hardy δίνει ευχάριστα νέα για τη συνέχεια

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram
23 Φεβρουαρίου 2023 00:26
Venom 3: Ο Tom Hardy δίνει ευχάριστα νέα για τη συνέχεια

Τα γρανάζια κινούνται πλέον και επίσημα για το Venom 3, το sequel του Venom: Let There Be Carnage που από πέρυσι είχε πάρει το "πράσινο φως" από τη Sony Pictures. 

Τώρα φαίνεται πως η παραγωγή της νέας ταινίας του Spider-Man Universe της Sony προχωράει για τα καλά και το μάθαμε από τον ίδιο τον Eddie Brock. 

Και αυτό γιατί ο πρωταγωνιστής Tom Hardy μοιράστηκε τα νέα πως ξεκίνησε η προ-παραγωγή του Venom 3, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. 

Την ανακοίνωση συνόδευσε με ένα βίντεο, το οποίο περιέχει μια κομμένη σκηνή από το πρώτο "Venom" του 2018. 

Δείτε την ανάρτησή του: 

Μέσα από την post-credits σκηνή του Venom 2 άφησε να εννοηθεί πως ο Eddie Brock/Venom του Tom Hardy θα συναντηθεί με τον Spider-Man του Tom Holland, καθώς μεταφέρθηκε στην Earth-616, εν μέσω των γεγονότων του Spider-Man: No Way Home. Αν και επέστρεψε πίσω στο δικό του σύμπαν, ίσως το Venom 3 να αφορά την αναζήτηση του Spider-Man του σύμπαντός του, όποιος και αν είναι αυτός. 

Φήμες λένε πως η Sony θέλει τα γυρίσματα να ξεκινήσουν εντός του Ιουλίου και να ολοκληρωθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο. Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε μάθει ότι Kelly Marcel θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του Venom 3 -παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Andy Serkis, όντας η σεναριογράφος των προηγούμενων δύο ταινιών, ενώ και τώρα υπογράφει το σενάριο σε συνεργασία με τον Tom Hardy. 

Για την ιστορία το Venom 2: Let There Be Carnage είχε αποφέρει περί τα $506.9 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, εν μέσω φυσικά και μιας δύσκολης περιόδου για το σινεμά λόγω της πανδημίας, ενώ οι κριτικές ήταν στην καλύτερη περίπτωση χλιαρές. Το πρώτο Venom είχε φέρει πάνω από $856 εκατομμύρια παγκοσμίως στα ταμεία.