Saw X: Τα γυρίσματα του νέου “Σε Βλέπω” ολοκληρώθηκαν!

Ένα βήμα πιο κοντά στην πρεμιέρα του
11 Φεβρουαρίου 2023 20:34
Saw X: Τα γυρίσματα του νέου “Σε Βλέπω” ολοκληρώθηκαν!

Το Saw X (Σε Βλέπω 10) πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο και μόλις μάθαμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει, ότι η παραγωγή είναι πλέον έτοιμη να μπει για το μοντάζ, προτού δείτε το φιλμ στη μεγάλη οθόνη.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο θρυλικός ηθοποιός του franchise, Tobin Bell θα επιστρέψει κανονικά στο ρόλο του, αν και δε γνωρίζουμε πώς ακριβώς θα γίνει αυτό. Ο Kevin Greutert, ο οποίος σκηνοθετεί το φιλμ επιβεβαίωσε μέσα από το Twitter του ότι τα γυρίσματα έχουν πλέον τελειώσει.

Λίγο μετά, έκανε και ένα tweet λέγοντας τα εξής:

Ελπίζω να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τον τίτλο “Saw X” επειδή αυτό το κεφάλαιο πηγαίνει το franchise στις ρίζες του και κάνει το Saw τόσο ξεχωριστό για εμένα και για όλους όσους αγαπούν το έπος του John Kramer. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το cast.

Για όσους δε γνωρίζουν ο John Kramer aka Jigsaw είναι η καρδιά των "Σε Βλέπω", καθώς είναι ο serial killer πίσω από τις δημιουργικές παγίδες που πέφτουν τα θύματά του. Σύμφωνα με την πλοκή ήταν ένας πρώην πολιτικός μηχανικός που ξεπέρασε τον καρκίνο και έκτοτε επέλεξε να τεστάρει τη θέληση των άλλων για ζωή μέσω μιας σειράς αρρωστημένων και θανατηφόρων παιχνιδιών, ως ένα τρόπο για να διαβεβαιώσει της δικής του θέλησης.

Το SAW X αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου.

Tags: