65: Ο Adam Driver τα βάζει με δεινόσαυρους στη νέα του ταινία – Δείτε το trailer

Όταν το Jurassic Park συνάντησε το…Dino Crisis
26 Ιανουαρίου 2023 23:29
65: Ο Adam Driver τα βάζει με δεινόσαυρους στη νέα του ταινία – Δείτε το trailer

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το νέο trailer από το “65”, το νέο sci-fi φιλμ, με πρωταγωνιστή τον Adam Driver (Star Wars). Πολλοί το αποκαλούν όταν το Jurassic Park συνάντησε το γνωστό βιντεοπαιχνίδι της Capcom, Dino Crisis, και αυτό το συναίσθημα βγάζει κάπως και το νέο βίντεο.

Οι σεναριογράφοι του A Quiet Place υπογράφουν το σενάριο εδώ, με τον θρυλικό Sam Raimi να βρίσκεται και στην παραγωγή. Ο χαρακτήρας του Driver ανακαλύπτει ότι ο πλανήτης που βρίσκεται είναι η Γη πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια και θα έρθει αντιμέτωπος με βίαιους δεινοσαύρους. Έτσι, θα πρέπει να επιβιώσει, μαζί με μία ακόμη επιζών, την Koa.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Mills ανακαλύπτει γρήγορα ότι βρίσκεται στη Γη... 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Τώρα, με μία μόνο ευκαιρία διάσωσης, ο Mills και η μοναδική άλλη επιζών, η Koa, πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν επικό αγώνα επιβίωσης.

Παίζουν επίσης και οι Ariana Greenblatt και Chloe Coleman. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι των Scott Beck & Bryan Woods και η παραγωγή των Deborah Liebling και Zainab Azizi. Επίσης, παραγωγοί είναι οι Scott Beck και Bryan Woods.

Η ταινία "65" θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 10 Μαρτίου του 2023. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.