Η Sadie Sink του Stranger Things ετοιμάζεται για τη Marvel

Νέα φημολογία για την σταρ του Stranger Things και του The Whale
10 Ιανουαρίου 2023 14:43
Η Sadie Sink του Stranger Things ετοιμάζεται για τη Marvel

H Sadie Sink μπορεί μόλις στα 21 της χρόνια να έχει γίνει μια ανερχόμενη σταρ γνωστή σε όλον τον κόσμο, χάρη στο ρόλο της Max Mayfield στη σειρά Stranger Things του Netflix, αλλά η καριέρα της τώρα αρχίζει να ανηφορίζει αλλά και να αποκτά ποικιλία. Την είδαμε άλλωστε σε μια εξαιρετική ερμηνεία στο "The Whale" του Darren Aronofsky, πλάι στη "Φάλαινα" του Brendan Fraser. 

Τώρα όμως ετοιμάζεται να κάνει μια ακόμη βουτιά σε ένα άλλο, μεγαλύτερο σύμπαν, αυτό της Disney και του Marvel Cinematic Universe. Νέες φήμες από τους διαχειριστές του Marvel Studios Spoilers Reddit αναφέρουν ότι πράγματι, η Marvel κοιτάζει να φέρει τη Sink στο MCU

Ποιον ρόλο όμως θα παίξει; Σύμφωνα πάντα με τις πηγές που επικαλούνται, η Marvel θέλει να συστήσει την χαρακτήρα Songbird στο MCU μέσα από την ταινία "Thunderbolts", η οποία αναμένεται το 2024, με την Sadie Sink να θεωρείται ως την καταλληλότερη για το ρόλο. 

Για όσους δε γνωρίζουν, ο χαρακτήρας της Melissa Gold aka Songbird υπάρχει στα comics από το 1979, αλλά στην προκειμένη ίσως δούμε τη νεότερη Earth-616 βερσιόν της. Η ικανότητά της βρίσκεται στη δύναμη της φωνής της, στον ηχοεντοπισμό και τον υπνωτισμό μέσα από τη φωνή της. 

Αν πράγματι ισχύσουν αυτές οι φήμες, τότε θα είναι το τρίτο άτομο από την παραγωγή του Stranger Things που παίρνει μεταγραφή για τη Marvel, μετά τον David Harbour (Red Guardian στο Black Widow και σύντομα ξανά στο Thunderbolts) και τον σκηνοθέτη Shawn Levy, ο οποίος ανέλαβε το Deadpool 3

Το Thunderbolts αναμένεται στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.