Ένα αποκλειστικό παιχνίδι του PS5 θα έρθει μάλλον στο Xbox

Αυτή η φωτογραφία «πρόδωσε» ίσως την ανακοίνωση
04 Νοεμβρίου 2022 14:52
Ένα αποκλειστικό παιχνίδι του PS5 θα έρθει μάλλον στο Xbox

Η Bethesda μάλλον πρόδωσε ότι ένα παιχνίδι της που υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο στο PlayStation 5 (όσον αφορά τις κονσόλες) θα έρθει και στα Xbox Series X|S. Συγκεκριμένα, μία φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, που δείχνει ότι το πρόσφατο Ghostwire Tokyo της Tango Gameworks, θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες της Microsoft.

Η εν λόγω φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα από τον χρήστη του Twitter, Klobrille, δείχνει έναν τεράστιο τοίχο από τα καινούργια γραφεία της Bethesda στην Αγγλία, να έχει μία τοιχογραφία με το Ghostwire Tokyo. Ωστόσο, στα δεξιά αυτής της εικόνας, υπάρχει η λεζάντα ότι το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε PS5 και PC, ενώ υπάρχει επίσης και το λογότυπο των Xbox Series X|S.

Μέχρι στιγμής, η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει κάτι, αλλά μάλλον αυτό το παιχνίδι θα έρθει και στα Xbox, όπως είδαμε άλλωστε και πρόσφατα το Deathloop. Ίσως η αποκάλυψη αυτή δεν είναι και τόσο μακριά, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει ήδη στον τοίχο των νέων “headquarters” της Bethesda.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Ο Γιώργος Πρίτσκας, ο οποίος είχε επιμεληθεί το review του παιχνιδιού, είχε πει μεταξύ άλλων:

“Όπως ακριβώς και η πόλη του, το Ghostwire: Tokyo είναι ένα μίγμα από μοντέρνα και παλιά στοιχεία. Οι αδυναμίες του είναι πολλές και σημαντικές, τόσο στον βαρετό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τον ανοικτό του κόσμο όσο και στο αρκετά ρηχό action κομμάτι του. Ωστόσο, διαθέτει και μια μοναδική προσωπικότητα που χτίζεται από την πιστή και αληθοφανή απεικόνιση του Tokyo, την pulp προσέγγιση του μεταφυσικού και την ευαισθησία με την οποία πλάθει τις δικές του ιστορίες φαντασμάτων. Είναι μια αλλόκοτα μελαγχολική, ιαπωνική εκδοχή των ghostbusters και, ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αντίστοιχο. Ως μια πολύ αντιφατική εμπειρία, είναι αρκετά αυτά που θα πρέπει να παραβλέψετε για να απολαύστε τις πετυχημένες πτυχές του, ωστόσο, αν τα καταφέρετε, νομίζω, έχει κάτι αξιόλογο να σας προσφέρει.”

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το review μας για το Ghostwire: Tokyo πατώντας εδώ.