God of War: Ragnarok - Μάθαμε επίσημα πόσο καλά θα τρέχει στα PS4 και PS5

Επίσημα νούμερα για την ανάλυση και το framerate
03 Νοεμβρίου 2022 13:17
God of War: Ragnarok - Μάθαμε επίσημα πόσο καλά θα τρέχει στα PS4 και PS5

Απέχουμε μόλις μερικές ημέρες από την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου God of War: Ragnarok και έτσι, η Sony Santa Monica έρχεται τώρα να αποκαλύψει μερικές από τις τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες. Συγκεκριμένα, το στούντιο έριξε περισσότερες φως στον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού, επιβεβαιώνοντας πώς θα τρέχει το παιχνίδι στις δύο κονσόλες του PlayStation οικοσυστήματος.

Αναλυτικότερα, πλέον γνωρίζουμε τις τελικές τεχνικές λεπτομέρειες για όλα τα Graphics Modes του τίτλου, δηλαδή σε τι ανάλυση και με τι framerate θα τρέχει η μηχανή γραφικών. Στο απλό PS4 δε θα υπάρχουν επιλογές, με τους κατόχους PS4 Pro να μπορούν να διαλέξουν μεταξύ ομαλότερης κίνησης ή πιο κοφτερής απεικόνισης. Από την άλλη οι κάτοχοι PS5 θα έχουν έξι συνολικά επιλογές, ανάλογα με το αν η τηλεόρασή τους υποστηρίζει High Frame Rate (HFR) και Variable Refresh Rate (VRR).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες όλων των modes.

Η ανάλυση και το framerate του God of War: Ragnarok στο PS4:

Απλό PS4:

Ανάλυση: 1080p
Απόδοση: Στόχος τα 30 FPS

PS4 Pro – Favor Performance Mode:

Ανάλυση: 1080p έως 1656p (δυναμική)
Απόδοση: Ξεκλείδωτα 30 FPS

PS4 Pro – Favor Quality Mode:

Ανάλυση: 1440p έως 1656p (δυναμική)
Απόδοση: Στόχος τα 30 FPS

Η ανάλυση και το framerate του God of War: Ragnarok στο PS5:

Favor Quality Mode:

Ανάλυση: 2160p (Native 4K)
Απόδοση: Στόχος τα 30 FPS

Favor Quality Mode με HFR:

Ανάλυση: 1800p έως 2160p (δυναμική)
Απόδοση: Στόχος τα 40 FPS

Favor Quality Mode με HFR και VRR:

Ανάλυση: 1800p έως 2160p (δυναμική)
Απόδοση: Ξεκλείδωτα 40 FPS

Favor Performance Mode:

Ανάλυση: 1440p έως 2160p (δυναμική)
Απόδοση: Στόχος τα 60 FPS

Favor Performance Mode με HFR:

Ανάλυση: 1440p
Απόδοση: Ξεκλείδωτα 60 FPS

Favor Performance Mode με HFR και VRR:

Ανάλυση: 1440p
Απόδοση: Ξεκλείδωτα 60 FPS

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε ένα νέο gameplay βίντεο που δείχνει την εξερεύνηση με τη βάρκα και το Svartalfheim realm, ενώ θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ.