Ποιο Pokémon είναι το καλύτερο για αγκαλιά; - Η κοινότητα απαντάει

Περιμένουμε τα σχόλιά σας!
31 Οκτωβρίου 2022 15:10
Ποιο Pokémon είναι το καλύτερο για αγκαλιά; - Η κοινότητα απαντάει

Το Pokémon είναι αδιαμφησβήτητα από τα πιο λατρεμένα franchises με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα, έγινε μια έρευνα από fans για fans, για το ποιο είναι το καλύτερο Legendary Pokémon στην ιστορία, καθώς και πιο το καλύτερο starter. Τώρα, μία νέα έρευνα έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτή τη φορά αφορά τις καλύτερες…αγκαλιές.

Συγκεκριμένα, μέσα από το ResetEra, ένας χρήστης με την ονομασία “TheGamingNewsGuy”, αναρωτιέται ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο Pokemon για να αγκαλιάσει κάποιος. Ναι, καλά διαβάσατε.

Με τον Dragonite του Ash να εμφανίζεται στο πρόσφατο επεισόδιο των Pokémon (το οποίο Pokémon λατρεύει τις αγκαλιές), με έκανε να σκεφτώ ποιο πλάσμα θα θέλατε να αγκαλιάσετε και ποιο δε θα θέλατε με τίποτα.

Σε αυτό το post του Resetera υπάρχον πολλές και διαφορετικές απαντήσεις από τους fans. Παραδείγματος χάρη, ο χρήστης με την ονομασία gardfish, πιστεύει ότι το Bewear θα ήταν τέλειο στις αγκαλιές. Ένας λάτρης των Pokémon είπε πως ο Lucario θα ήταν ό,τι καλύτερο, ενώ ένας άλλος δήλωσε ότι δε θα ήθελε με τίποτα να αγκαλιάσει τον Lucario.

Φυσικά, στο «τραπέζι» υπήρχε και ο Pikachu, το λατρεμένο και ίσως το πιο διάσημο Pokémon.

Εσείς ποιο Pokémon θα θέλατε να αγκαλιάσετε και ποιο δε θα θέλατε με τίποτα; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: