Έρχονται τα…πάνω-κάτω στο Pokémon GO!

Το οποίο σας καλεί να το ανακαλύψετε ξανά
16 Απριλίου 2024 17:22
Έρχονται τα…πάνω-κάτω στο Pokémon GO!

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, αφού ο χρόνος είναι σα να κυλά πιο γρήγορα από ότι συνήθως τα τελευταία χρόνια, έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Pokémon GO!

Ναι, καλά διαβάσατε! Για την ακρίβεια, το Pokémon GO θα γιορτάσει την όγδοη επέτειό του αυτό τον Ιούλιο και έτσι η Niantic ανακοίνωσε τώρα τεράστιες αλλαγές. Συγκεκριμένα, ο χάρτης του παιχνιδιού και οι οθόνες των encounters θα αλλάξουν ριζικά, οι παίκτες θα αποκτήσουν πολλές περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, ενώ θα προστεθεί και η νέα Snapshot λειτουργία.

Οι αλλαγές είναι τόσο αξιοσημείωτες που η  Niantic αποφάσισε να ξεκινήσει συγχρόνως και μια νέα καμπάνια προώθησης, καλώντας τους παίκτες να ανακαλύψουν εκ νέου το Pokémon GO. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer αυτής της καμπάνιας, το οποίο προσφέρει και μια κλεφτή ματιά στις επερχόμενες αλλαγές.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα όσα θα αλλάξουν στο Pokémon GO θα αποκαλυφθούν σύντομα. Μάλιστα, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε και ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε να συντονιστούν οι παίκτες για να μάθουν περισσότερα. Αυτό διαμορφώνεται ως εξής:

Rediscover Yourself – 17 Απριλίου

Rediscover Your World – 22 Απριλίου

Rediscover Kanto – 22 Απριλίου

Rediscover Your Reality – 7 Μαΐου