Η κοινότητα ψήφισε: Αυτό είναι το “καλύτερο” starter στην ιστορία των Pokémon

Και μάλλον δεν πάει το μυαλό σας
17 Σεπτεμβρίου 2022 12:29
Η κοινότητα ψήφισε: Αυτό είναι το “καλύτερο” starter στην ιστορία των Pokémon

Με τα Pokémon Violet και Pokémon Scarlet να βρίσκονται λίγες εβδομάδες μακριά μας, η κοινότητα του franchise έφτιαξε ένα poll και ψήφισε ποιο είναι το “καλύτερο” starter Pokémon στην ιστορία. Όλα αυτά τα χρόνια γίνονται πολλές συζητήσεις μεταξύ των φανατικών σχετικά με το ποια είναι τα καλύτερα starters, αλλά η πιο έντονη από όλες, είναι η επιλογή του καλύτερου.

Συγκεκριμένα, έγινε ένα τουρνουά στο διαδίκτυο με τον κόσμο να ψηφίζει το αγαπημένο του, έγινε viral και πλέον έχουμε τον απόλυτο νικητή. Έτσι, ο κόσμος ψήφισε ότι το καλύτερο starter που έχει μπει σε παιχνίδι Pokémon, είναι ο Mudkip. Ναι, καλά διαβάσατε, το γλυκό Mudkip είναι πλέον το πιο αγαπητό starter πλάσμα των παικτών (όχι όλων).

Το Bracket με όλα τα υποψήφια Pokémon δημοσιεύθηκε στο Twitter πριν από λίγες ώρες, όπου βλέπουμε τον Mudkip να είναι ο νικητής ανάμεσα σε άλλα γνωστά Pokémon, όπως ο Charmander, ο Pikachu, η Eevee και πολλά άλλα.

Mudkip και Rowlet ήταν οι φιναλίστ και ήταν το gen 3 water-type Pokemon που πήρε το στέμμα του καλύτερου Starter.

Φυσικά και πολλοί άλλοι φανατικοί του franchise δε συμφώνησαν καθόλου με το πως εξελίχθηκε η ψηφοφορία, μιας και παραδείγματος χάρη η Chikorita έχασε από τον πρώτο κιόλας γύρο, ο Cyndaquil λίγο μετά, ενώ ο Bulbasaur έφτασε στην τελική οκτάδα.

Παρά το γεγονός ότι ο Mudkip στέφθηκε ανεπίσημα ως το καλύτερο starter Pokémon όλων των εποχών, αυτές οι έντονες συζητήσεις φυσικά θα συνεχιστούν για πολλά χρόνια ακόμα. Εσείς συμφωνείτε; Πείτε μας το δικό σας αγαπημένο starter στα σχόλια!